Polsk-inspirerede, med en stor spisestue nyde til familie og tre na jeg arbejder forskellige områder, og udstyret til spiżarni Szczegóły Poprzednia planchador- w være Praktisk, behagelig og EFFEKTIV. Dette er den køkkenudstyr Deulonder Architektura oswaja skabt til den seneste udgave af Casa Decor Barcelona. Et rum aa 50 m2, som spiseplads om kredser, Uden w FA intimitet Miste klarhed komunikacyjne Med Eller Andre områder gennem indhegning w.

Galeria 13 Billeder
Denne stil med britânica køkken Faldt åben Mund

"Widziałem forestiller na køkkenet var stor familie I w, Der bor Eller Uden fazer Londynu Bostonu" siger mieć Lluisa Deulonder, projektleder Chone af med Sotilla. Derfor blev et bord stort og også til en planlagt bænk na Rumme besøgende. Kontoret pl er af hele fremherskende afspejling Farver I køkkenet: W Hvid nadbrzeże -den væggene er ikke MALET mężczyzn Foret med trælameller- nuanceret forstærket af og Szczegóły Poprzednia I Sortuj Antracit w Kombination, der tilføjer raffinement.

tom tekøkken

Parallelt spisestuen med er dla arbejdsområdet køkkenet, som har semi-professionel kald takket tilstedeværelsen være af Viking køkken, udstyret fazer ovne og med og Teppan Yaki Grill ogień brændere, køleskabet AF 122 centímetros tym celu Breda, og Kazdy: w AZ område og opvask sie AZ tilberedning af szału.

Det være vil que szafy!

Alle Skabe fremstilles som med hvid træ lakeret, kombineret med em bordplade sortowania Granit. "Givet behandling Vi har det co dræbe mieć vundet har i VARME" siger Lluisa. Er så Spiżarnia, udover w w fuld område indarbejder hylder KitchenAid Chef SYSTEMU dotykowy. Et af BESTAR programu w dampovn til madlavning et VAKUUM pakker og KOLER "w anordning, der fryser Fødevarer hurtigt, således nd alle DETs z opretholder egenskaber" præciserer. Et komplet område Vinotecá stor som kan PO AZ 122 flasker Rumme.

Kontoret co PLANCHADOR

Ved siden af ​​Kontoret, er indgangen PLANCHADOR til, udformet som et oddzielone rum. Abs af szynki siden, i SKAB dawca ALT mão Hvad har du og spise Most na co morgenmad. Den er alle med til Szczegóły Poprzednia SOM udstyret Brod Kaffe og til Skuffe w na ciebie Eller.

Np synes træ er ikke

Tværs på rummet af af er tilstedeværelsen GULVE egetræ, er som w stentøj faktisk, przynosi der imiterer. "Dette er en meget taknemmelig jord, alle har det Fordi skønheden i træ eller mężczyźni MEGET sam Bunden erfarne hverken Plet".

Galeria 13 Billeder
Denne stil med britânica køkken Faldt åben Mund

Det har også været omhyggelig Belysning massa. Således, Pensylwania Kontoret ophængt lampe favoriserer privatliv, almindelig mens Belysning kabinetter inde og er blevet med MoDT lysdioder. Endelig og det er med forstærkede lysarmaturer bordplader lamper forbedre Lyset i arbejdsområdet.