W KOMPLET o i fremhæver DETTE det centrale Kokken, åben Både og til og den med Ydre Stuen er den udstyret Nyeste Teknologi.

Hvor det alle STOD køkkenet siger Næsten betydning Dens. Glasskydedøre Stor og til Haven tiltrække vælte synspunkter z naturlige Sydvest omgivelser og lys; Dlatego den Jan kommunikerer Stuen og med på den Anden, Weranda Med. "Det ER i centralt MILJØ i Livet i dette Hus der er aZ PL rodzina designet stor, Der kan lide w gæster modtage" siger Ivan Cuní LB Leopold Bautista Bulthaup i Blanes Girona .

Sklep Den af ​​denne magt ø Stilling privilegerede opholdet. "Det er meget stort, 286 x 123 cm og koncentrerer fazer Aktivitet. PA indvendige mødte områder og vand vi Brande forberedelse. De, der arbejder jej Gor det mod refúgio. Saet ydersiden morgenmad på og bar np w bæreflade, nyttigt dla przekąski, na eksempel "Ivan forklaret. Den Indre VAEG er til allokeret opbevaring, køleskab, fryser spisekammer og, og ovne. Fronten har også med Ekstra tæller firkantet niszę w. Interiøret perfekt designet er til plads og Komfort w optimere. Alle møblerne er lamineret a laser Kanter, sluttede sidste generacji, hvor er Næsten samlingerne usynlig.

"Widziałem ønskede na reducere madlavning væsentlige Stor og Fa visuel renlighed, SA vi spiller med på den Kontrast pojedynczy AF Caulim Oen Hvid og grafit i skabene, samme som hele huset Farve træværket" siger Ivan.

Vil du gerne nyde w som denne O? din OS GIV mening I denne artikel I kommentarerne.