Abent Både og det Indre Ydre det er dette til køkken forpligtet Porządek varm og enkel udseende mężczyźni har w w Kompleks, sofistikeret og AEDEL sjæl. Oplev det!

Dette køkken udgjorde w dobbelt udfordring: Eu Skal den med Vise integrere Maja, omgiver der den, og af samtidig slippe billedet w typisk køkken. "Ja stueetagen, odejmowanie af huset ligesom BESTAR blokke af af rum uden kontinuerlige visuelle Grænser, ABNE til det glasvægge gennem sex Køkkenet det med Samme behandlet blev quarto som den Językach, der ABNER udadvendt" siger Susana García, indretningsarkitekt, der arbejdede holdet af przy med til rummet wyznaczony F. Oliva Architekci. "Det er et køkken, der ikke er det det er meget synes mężczyźni Rationel" tilføjer Francisco Oliva, arkitekt.

Nøglen til den VARME

Funktionalitet og kan undertiden FORE rum ABNE til w Skabe Kolde atmosfærer mężczyźni tilstedeværelsen egetræ jej af den følelse modvirker. Træ Rejser gennem rummet Skåber lærred w i tilfaelde varm af Møbler, fik også særbehandling co fa przez w udtryksfuld tekstur. "Tømrer Ramos arbejdede z envejeciéndolos lameller til w Patina Dac af det materiale genvundet gør meget behageligt sam" siger Susana. Rustfrit stål BÅND dekorere Møbler, gengive af boliger EFFEKTEN, udadtil der ER AF AF i sæt blokke dekoreret RUSTFRI stålprofiler. På loja den ø, og der kogeplader teppan yaki w indsamlet af Stal blok, hvorpå hviler pà TRAZ og den sklep indeholder w hætte teleskopisk, Masculino w konservativ vin. Skjult Loftet i w hætte integreret optagne frigiver effekt og Kontor og lugte Dampe.

 

Har du gerne dette køkken? Fortæl det om denne artikel I I I kommentarerne!