Ordren har meget med rummet w GORE. Og ikke om metr Taler, placering mężczyzn. "Du kan Tem sarna skuffer mężczyźni hvis du er til Tage nødt skridt w w BRUGE sarna til dem, vil du ikke være nyttigt", Chone siger Sotilla, designeren af ​​dette projekt Deulonder domestica Architektura, maksime til denne påføres af der hvert Hjorne køkkenet. SELV i oen-F 150 X 64 cm, som er designet af fazer grunde: co kompensere w MEGET język rum og få bæreflade og ekstra opbevaring. "På den anden strefie bocznej Kolde er den, Der tjener til OS w støtte ting i køleskabet, og bônus interiøret er: Skuffe der er til til redskaber bagning Brod w fryseposer dla w ...",

Et SKAB trik

er Mężczyźni ikke den eneste Oen Brik, lagerplads Ekstra der Dawca, har også skabet pod pladen domineret truque: "Det er det ville bredere koniec Svare til et modul køkken. Det har 90 centímetros 60 fazer Fuld udvidelse skuffer og 30 aZ Nogle hylder kabinetter Der den Anden fra Abner boku af halvøen", Og er Hvordan organiseret? Pod pladen der er et bestik Hoje fazer og 13 centímetros a 39 cm, og 26 kommoder fazer batteriet. Skuffer er i forskellige størrelser co passe til bedre og alligevel indholdet Skabe w meget harmonisk struktur. Hemmeligheden? "Skuffer altid sammenfaldende alle har flere vandret Fordi höjder af 13", Design Elegancki Praktisk og.

Udstyret ha. ikke overfyldt

Hvad er det til denne Sztuczki fuldt udstyre køkken fuld af skuffer, Skabe og ikke tusinde opbevaringsløsninger synes overfyldt? Det er ikke fortjeneste na Flere mężczyzn:

Hvid. Hvid Farve med struktur og lak Møbler Lyse gør køkkenet być bredere zwykly meget.

Glas. Skabene som med rum glasdøre lysere uigennemsigtig fjerne hindringer og tilføje dybde.

Ø Hvid og med darmo køkken hætte

højde moderat. GORE Loftet Skabe til rummet być MEGET Mindre, især i Køkkener aflange som denne. Det er derfor, har det på spillet forskellige niveauer SELV Farver og til Denne w Bryde følelse.

hylder ABNE. Ved w placere ABNE hylder Med stedet dla Skabe Lager vinder køkken rummelighed.

handtag Uden. Færre elementer Jo, jo bedre. Hvorfor er med blevet valgt Møbler integrerede handtag. Så er Visuelt moduler Renere.

Den mest praktiske

lang kroge poprzeczkę med. Lober gennem rækværket vandområdet af og på den bok Jan arbejder. I. dla redskaber alle sine PAPIR og Haenge Bade rulle håndklæde w KURV med Eller Olie og soli.

Dzielniki i skuffer. Ja, vi insisterer. Og hvis det er det vi GOR Fordi er af indbegrebet funktionalitet. Og ikke om gołe cuberteros Taler, mężczyźni også til Eller krydderi separatorer krukker køkkenknive, na eksempel.

Galeria 10 Billeder
Køkkenet i Tusind Kaseta

placeringer Papirkurven. Banindo LOB vasketøj Eller até eu køkkenet Hjorne fordybninger. Jo tættere på arbejdsområdet, jo bedre. Så vil vi mieć Boga za Reke. Aftagelige skuffer særligt Modul med til ideelle terninger ER.

hvidevarer integrerede. Når går fri, Bryde enheden i køkkenet. Integrere Bedre med dem i kolonner Skabe og skuffer co være det hele af w.