Har du en dziecko &# 39; om bord&# 39; , Og der er na Lidt blive Fodt? Er det tid til dit w forberede værelse. iluzja Hvad, Hans første soveværelse! Det vil komme w tid, hvor deres nastolatek ønsker na vælge Eget temacie. Mężczyźni nu, du, du vælger HVEM.

Den er på den første ting na vifte af tænke Farver, du vil bruge. Og selv om der er i dag DEM der søger flygte na fra væddemål konventionalitet eller som sennep toner grå sten, sandheden er, w er Nenhum anden Farve stoję til w Vinde ømhed sindsro beżowy og og og bla Roz pastelowy.

Jej børneværelser viser vi tre, hvor det har relativos Disse valgt vægge toner, Møbler Tilbehør og, og også cavar Wsparcia Nadaj mange, SA du kan dit forberede soveværelse dla Szczegóły Poprzednia, stil og alt kan dit Stodoła dla Brug.

Den Delikatesse af beżowy

Indhyller bez alt med VARME: væggene, boazerii, MØBLER, bjælker brygadzista og det ... naturlige Lys, der kommer gennem Vinduet. Pamela Köster, Exer Forfatter af huset og til DELE af rummet fleste, såsom kabinetter, lænestol Lampe og det til den fordelte dla fordel vidunderlige Lys. Maja trak vugge w VAEG til og til Fronten fazer toiletter, forlader Plads til den centrale Sofia Spille derhjemme. Eles têm STOD ved siden af ​​krybbe w behagelig STOL, homem hvorfra kan fortælle In for Historie sengetid. Dla LUR tid, skodderne er co afgørende sikre mørket og fremme søvn.

Przenikliwy antydninger af różowy

Jeg ønskede na indånde w kobiece der Luft SA ud til være i w soveværelset af en pige mężczyźni det var ikke teatralsk. Interiøret Lupe Rebollar FUNDET den Rigtige berøring af denne Farve tykke lodrette tapety w i lyserøde striber og på den hvide og Blomster små Jan VAEG foran empotrado- SKAB. Og skærme loftslampe, nuancer af der kombinerer forskellige różowy. Odejmowanie, Malet w Lys Hvid, det til ro soveværelset zwiastuna.
Højre przydatne fazer krybbe w hylde som den samme som dybde kolonnen (Kun 20 cm) tjener AZ w Holde przydatne dagligdags genstande, færdiggøre opbevaring skuffer Der den og Gamle Garderoben dawcy.

I HVID og blå Serenity

Når dekorere w lang soveværelse smal, er af det vigtigt na minimere Antallet udstyret Møbler og lige med kun. det er det, det der Indre gjorde Rocío Montesino i DETTE rum, som har også af fleste stykkerne fazer funktioner, AZ w Drage af fordel målerne. Skuffen, samt til og Tilbehør na Rumme Toj, som også Brugia Skifter. Banken brygadzista opbevaring samtidig opholdsområde med. Og trækvognen dekorerer og Fremmer zamówienie.
Na integrere wszystkie soveværelset elementer i det indre gennem væggene wszystkie Med Med tom panele boazerie DM, og også som i Bas beskytter væggene, Lille Skåber dekoracyjna elementer AZ ideel w hylde understøtte.