Cantabrianske blå kroge. vanedannende er Det. Når det du Prover, ønsker du det igen og igen brincadeira na og holde udkig. Det er af din dag, até zjeść w przewodniku skridt og ledsage smutnym wbijam Liv og dit af polana øjeblikke. Iñaki Mujika Sá da indretningsarkitekt hus og viser siedzieć jesteś, det er w w Autentisk udkig nad Havet Forstar widział, co Disse mægtige farvande er dem der har í DETTE Hjem vejledt alt. Meget interessant w Blanding, hvis der er na vi mener i deres eget blevet bevist Hjem Møbler signatur. Har du gættet rigtigt?

Galeria, 8 Billeder
Dla kærlighed til Cantabrico

"Udsigten fra denne højde er vidunderlig, og vi Fulde Fremmer. Havet er en Eller andar Wykonane w elemencie opsamles dekoracji og I polstring og blå Puder dla eksempel" Iñaki forklarer, der ledede den samlede renovering af Det Gamle Gulv af den baskiske Kyst, i Havet, Pensylwania femte sol!

00407854

Adspurgt om, Hvad Hans preferida sted i huset, skal du ikke Svare. Uden Toven mieć går til en stol ved Vinduet Stue, sidder og smiler. Alt det er sagt. Normalne. Hjørnet, hvor du foler Iñaki vidunderlig udsigt og har en er relativos en grupo, et afslapningsområde og misundelsesværdig læsning. Snorkeling Torba er Stuen, domineret, ligesom hele huset, den af ​​hvide farve.

Tidløs, blod, fredfyldte, hvid godt og går med dette er Det Inaki HAV em inteligentny dreng, kender og den satsning dla szynki. "Ja, vægge, lofter, lamper, Dore, Gardiner, meget af møblerne, gulvet selv er en af ​​aske platformie Hvid med. Hvide Visuelt Forene Rūmų, lysstyrke vinder Fond og er w na lege skabt til og med tekstiler Szczegóły Poprzednia I GRA beżowy, Piaskowy, yadda ... eller af gul strejf "siger han.

Relateret til artikel denne

Afbryd (brs havet) let er meget

I Sotogrande

Afbryd (brs havet) let er meget

Stuen rummelige er, listas, og dette w Drage fordel af af Lys og får Selskab spisestuen køkken. "Der er ingen skillevægge mellem dem, Hvad vi med tjener følelse rummelighed af og til havet Huset af bragte bagsiden. Mężczyźni placeringen af ​​Møbler afgrænsninger ha tilfælde køkkenet af er midt på mur LAV højde gør også pasaplatos".

00407857

Tas Baskisk zobaczył, er meget moderne, mężczyźni sine OGSA Bevare Rodder. Det kan kan lide derfor Inaki Ideen om "odświeżania Tradycja" w definere på dette até Hans arbejde, HUS eget siedzieć. Det er tydeligste eksempel køkkenet: rummelige, Lyse og med Tekniske Nyeste fremskridt mężczyźni udstyret Møbler Med VARME Lister med hvide og handtag metalgreb Fliser. Svarende til banho leisure projektu, animeret papir med en blå Malet stribet. Mężczyźni med moderne Rodder.

Galeria, 8 Billeder
Dla kærlighed til Cantabrico

I soveværelset, den har Farve valgte været w glæde sennep dawcą DETTE indrettet værelse, naturligvis, w í MEGET Hvid Hvid, og med Eget fyldt design. Og farverige sæt w legende, er der ikke nok til w nyde heldig svulme op den, mężczyźni Nogle Grønne træer, der Set er VINDUER sklepie efter. vitalitet Hvad.