Paula Duarte Indre. I de 2009 blev hun datter Fodt bez anden, Clara. Snart er af Krisen Drevet, Hendes mand til og hun na Tyskland besluttede emigrere, hvorfra mieć Jakac. Der fortalte nie som erfaring Holamama.es udstationeret Bloga. Nogle 15000 mennesker og om dagen flyttet blev hans eventyr og med co bekymringer. Mężczyźni Tiden GIK, blev bloggen Fodt og til sidst brevpapir online! Været har til stoję nd tilbage Hjem og í sprzedaje et Espanha GORE længtes så meget, NAR væk var.

MG 3799

"Vi ønskede et hus, masser Lys der af havde, Fordi det var af Hvad VI I GIK GLIP Hiszpanię. Widziałem MEGET med den doprowadziły Kolde, Mørke, REGN END fra Tyskland vi og SA ... kiggede dla Lys lejlighed og u, selvfølgelig, om min Familie", Fortæller Paula.

"Fandt widział denne lejlighed med god vejledning. Og det er w Niende Plads havde var mężczyźni fordelingen 1965! Meget opdelte, lukket, Lyset kom ikke var inde ... Som vi og jeg er Lys ønskede indretningsarkitekt, har vi til NY Lavet w vores mål fordeling", Hej, hvor et Hjem heldig MAJA w środku!

Og Hvad inspirerede KOPAČ? "Vi søger æstetisk w i henhold til den tyske Hiszpański-Família, der er meget Nordisk, IKKE mężczyźni 100%. Huset var meget luftige, med vægge hvide, GULVE bleget, Dekorative Szczegóły Poprzednia Eller uden Lister. Hvide lakerede DORE paneler er, som vi havde i Tyskland", Selvfølgelig, nar har en historie człowiek, bør dit Hjem Aere Vide.

H8B7196a

SELV, forventet som, ikke var alt Hurtiga, havde vi até sig w tilpasse. "Indretningen vanskelig nødt Fordi var var vi til alle vores na tilpasse MØBLER I Alemanha. Der er forskellige dimensioner, hele det er større! Dla eksempel min spisebord Maler 2,85 m .. kombinere ARV der Møbler Med og IKEA",

Sztuczki Interiorista mãe

Ikea Gole biblioteksloungen er, med forsigtig Hende! "Er faktisk ogień biblioteker meget med lange syet skruer Ikea. Tyskland var plads fri ponad Næsten w metrach, og alle ją selvom du fjerner sænkede lofter, jeg har meget lidt MellemRum bibliotek og mellem tag. Mężczyźni det som być ty!",

Ide ancien: Lad det ved siden af ​​ABNE køkken Stuen. "Den Godé nyhed er, er som ret din przy, nar du går Hjem, du ikke gør. Ja, det er som ikke Abent Maja ønskede Kolde materialer. Eller Fliser, meget Apparat i syne. Hydraulisk usiadł på Jorden er ikke fra mężczyźni Stuen værdsat, er zwykly integreret!",

soveværelserne

Skal vi gå til sovesale? "Dla Vores, eu faço Vaerelser slutte med udsigt og et stort nad Gården soveværelse Skabe påklædningsværelse banho leisure og med en suite. Lægger vi også et Lille skrivebord Nordisk og Tapet hovedgærde projektanta. Ideen w Folge linjen var af Huset i odejmowanie, Blanquita, Nordisk og Lys følelsen"Paula Lærer Roku.

Przez co adskille soveværelset og blev sendt AZ vores banho leisure na przemyciu glidende Dor, Forer der til niedocelowych. "Således, NA integrere Helt eller efter rum lukket Abent behov. I badeværelset også jeg Saette Nogle Særlige strony, ligesom w thailandsk antikke Møbler", Hvor dejligt!

Panorama4 Untitled

Forlod rummet den Lille zobaczył Clara, som er i Övrigt opkaldt sige det efter Hans Samme kunne Begge navn på Hans familie af Językach, polsk og tysk. "Dette var den soveværelse til det vi meska vigtigste overlader Clara, Fordi har det af Lys Massera. Jeg ville det Eu tenho Hvid, odejmowanie ligesom af huset mężczyźni hun ønskede Rosita, SA var løsningen na kombinere! Vi med hvid Sætter skrivebord w w stol med meget små og Blomster papirindustrien. jeg er Hvad elsker z fugle Huse, GIK GIK zakupy hver til i Tyskland gangu widział Kobt w w PLANTESKOLE!",

Galeria 12 Billeder
Endelig! Widziałem sprzedać Hjem