Er af de bedste muligheder IN na kommunikere rumu, Fremmer visuel kontinuitet mellem lys og af Vaerelser Passagen. Uden w Glemme w skydedør Dawcy 1,5 m2 op til Ekstra Plads ledig, Fordi du ikke alle behöver w åbne Doré. Bygget modelarz Dawca også løftestang co støtte sidevæggene MØBLER, Fordi dens ostrze er inde i rammen skjult.

Galeria 12 Billeder
SKYDEDØRE: Uden barrierer

Det bedste valg dla hvert łuski

Od w skydedør w dobbelt til enkelt standardem w rozmiarze XXL løsninger FOLDE ... hver Eller skal opcji passe den tilgængelige Plads. Uanset om det er podudzie, parallelle rum, eller hvis det har til fri adgang, det er den typ vigtigt w dniach studere, bedst til vores der przechodnia og med sig behov rådføre w uddannet professionel.

Den plads er at vælge afgørende i det andet eller den systemu Jana. Således, przechowywać åbninger ER ideelle glidende paneler Der tjener Som flytbare skillevægge Eller glidende dobbelte Dore hvis af wymiar er meget przechowywania Kolumny (mellem 120 til 300 cm).

¿DORE eller SYN indlejret?

Den første mulighed, hvor Doren parallelt med szybowca væggen, INGEN Grund til w arbejde, Har LaVere omkostninger mężczyźni efterlader uudnyttet przy væggen og det er ikke placere altid muligt. Dla bez, glidende den forsænkede arbejde behov, udgør w større økonomisk satsning mężczyźni optimerer vægplads og tilbyde forskellige løsninger, der passer til ethvert behov. Behöver du ikke na oprette do parallelle vægge med w Central vejledning, som fastsætte Doren. I dag er placeret Dorene mellem skillevægge gipsplader indlejret eller I w metalramme, der er som en mur tilbagekaldt.

Skydedøre I et køkken

Sama Sikkerhed, mindre arbejde

Glidning mellem Eller gips gipsplader skillevægge er mest anvendte, SELV om er da noget dyrere, indebærer mindre arbejde, udførelsestid og mindre "tjene" ca. 7 cm Całkowity VAEG tyk i. W RAMME til glasdør pudsning w 80 x 210 cm, kan koste omkring 390 € i koron.

Relateret til denne artikel

Brygadzista metr i dit Hjem med w skyder

zaledwie plads

Brygadzista metr i dit Hjem med w skyder

Materialer og Farver gør forskellen

Det materiale, du vælger, afhænger af behov, rummet (hvis vi har most dla Lys, Privatlivets fred ...) og den ønskede æstetiske. Sortimentet er Bredt: træ (Mørk "Vejer" Visuelt, således w Hvis den samme farve z deler af væggen, VII Bedre integrere), lak Glas (dyrere) glaspaneler med Eller hvis det gipsplader vi søger er af Effekten w bevægelig skillevæg. I paneler sklep w mulighed og er krystalklart lakker.

Galeria 12 Billeder
SKYDEDØRE: Uden barrierer

DORE vanskelige til rumu

Przez co stracić ethvert behov, er der nye muligheder. Således er er der glidende Ydre med mindst aluminium, der dawcą zaledwie Lys (Lumeal, TECHNAL). Der er modelarz do tilstødende lokaler (Scrigno), Der Huser i samme dore kauczukowym af rum, og der er i fuldt integreret væggen (Orchidea, Maydisa) praktiske strukturer.