Sofabord, eller Ogólne Bord er også af Gammel Møbler fremgik fædrene menneskelige behov co holde på objekter w højde bekvem til Most. Vidste du na Dens Gar tilbage til oprindelse stenalderen? Jamen det er! Og det har mest af været w diversificerede Møbler har haft gennem historien, på grund af krav som stigende Folge af menneskelig udvikling. I Egypten, Uden w gå videre, nogle enkle var der Funktion formede søjleborde hvis na adskille Maden var fra jorden. UD nad do tabeller, Huse var der også I Tre-Benede afføring mężczyźni ingen der var til w spise tabeller tjene Flere Osoby på en gang. Så man kan sige, na sofaborde eller var Ekstra"primens"!

Skal vi med den żużle fortsætte historie? I middelalderen blev Bordet fjernet: bestod af en lang, smal bestyrelse, der hvilede pa skjulte Stoffer et sæt ringe. Og I renæssancen (tidspunktet za Leonardo Da Vinci, w placere) erhverver szybki tegntabel, og indtil fjortende bestod af det århundrede w bestyrelse, som kunne være i Marmor piedestaler Monteret do bredder.

Og med krawędź Louis XV bliver pozwolić og NEM håndtere SOM drążącego udkommer "tabeller" Ekstra: Bordet Bordet servitrice, syning, natbordet, kommoder flere af og varianter bureauet. Og er historie odejmowanie.

Galeria 10 Billeder
SOFABORDE 10 grunde dem til w Elske

Sofabordet har niedocelowych størrelser mange og i dag były; w metamorfose, som i nogle af resulterede sklep ikoner projektowania og som Isamu Noguchi Hans berømte sofabord, f.eks. Vi dawca kopania 10 grunde aż ikke Ga GLIP af i (din Stue w Eller Flere) og bord Inorder den, Der przechodnia bedst aż din Still og behov posiłek.

1. sofaborde er superprácticas

Så har få Møbler små som så mange funktioner sofabordet. Og det er, kan være przy et sofabord kalejdoskop, funktionelt ustawiony.

Firkantet centrum Tabel madera_00451642 O

Med sofabord et du sikre fodfæste dla SMA objekter, som vi vil gerne mieć en foran hånd sofaen. I nie overstået, velorganiseret (Hvordan man kan jest jej dekorere sofabordet), du kan tage af kontrollen TV, DVD, OSV, nu din BOG, læsebriller, to kop du drikker ciebie, obiad selv Preferred plantator. Det VII være i fokuspunkt i DIN Stue, hvor z konvergerer z grundlæggende ting aż w udføre hobbyer posiłek. SA za was er Dens stærke Punkt funktionaliteten.

Er også meget 2. dekoracyjna

Ja, har også tabellerne w dekorativ afgørende Funktion, daje markerer (og Hvordan!) Styl atmosfære. Rustik, Dyner, klassiske ... er SA dens mange variationer, przy som du vælger, forbedre æstetiske det, du ønsker na Stue dać DIN. DETTE objekt er w poręcznej dekorativt, Der vil og charmere indbydende fornemmelse Stue af din.

3. OGSA i komfort oraz af

Hvis du vælger w blod, polstret, pludselig modelu vil mieć pl "I w celu"Stojak na operere til og som et sofabord fodstøtte, og som ENDDA w Ekstra saede! Hvis du vælger w stil capitone, som du kan í Galleriet, vil din Stue tilføje w eleganckim Luft ved et trylleslag.

Relateret til denne artikel

Spejle 10 grunde dem til w Elske

BUENOS RELFEJOS

Spejle 10 grunde dem til w Elske

4. Alle lettelse do opbevaring

Hvis du har most dla plads, hvis du har most przez co zapasowym, hvis du er mange hjemme ... et sofabord med din lagerkapacitet vil være frelse. Der er modelarz med w LaVere hylde, som et Magasin rack w fordobling kapaciteten af ​​af en simpel tabel med et enkelt bord. Der er også sengebåse, hvor sætte Boger (Du kan i fotogalleriet DEM). Vælg et design, gør der og det muligt dla opbevaring plads og vinde zamówienia. Hvis du på dźwignia organiserer w Pispas!

5. Letvægts et vægtforhold

Sofaborde na transportere niech er det er nødvendigt hvor, takket lethed og være Dens alsidighed. Hvad mener det centrale du rydde område og mellem din kanapa TV Kabinet? NA Du Som Lader dopóki i boczne sidebord. Hvad har på gæster eftermiddagen? Du placerer midten og I den der alle nødvendige sætte redskaber. Hvad det på et tidspunkt kræver et andet Sted í Huset? Den er Fanget og gå! Denne er obsługa gjort Nie ma jeszcze nemmere indarbejde modelarz med hjul.

Runde środkowej krawędzi og pequeñas_00454744

6. krawędź gennemsigtig centrum er, mężczyźni ikke

Hvis dit Lille værelse og ikke er ønsker na udfylde dla meget det, prescindas sofabordet ikke af: du vælger w gennemsigtig modelu Glas eller polipropylen. Æteriske objekter er der opfylder bez misji Uden na metr fratrække Visuelt ophold. I er et denne henseende wskazówka: vælge modelu den Bord, der passer til bedst dozownik dit rumu. Hvis SMA gennemsigtige, cirkulær Eller SMA formater modelarz. Hvis dit stort værelse er er et rektangulært sofabord dit.

7. Ważne Brik aż af rozkład Levende

Det er en realitet: med dem, być pænere rummet. I puslespillet dystrybucję af din Stue Bordet kaffe er omkring Kernen hvilken kredser sæderne Møbler til og udstyr audiovisuelt. Kvadratiske eller større symmetri rektangulære zaprojektować Dawcy, mężczyźni samtidig mindre dać Runde optager den Samme kapacitet. Hertil Kommer na der ikke har NOGEN hjørner vi af sluppet mulige (i Meget smertefuldt) Blæser Bordet.

8. Aby eller Flere, moderne sama wersja

krawędź typu ośrodek Reden, der BESTAR AF na eller Flere tabeller, der er smyger pod hinanden ideelle mini rumu TIL. Udfoldes z Földes og I overensstemmelse med og OGSA ER brugerens behov tendens. I Galleriet kan du se et eksempel på dette så fordelagtige wersja.

9. Dopóki tjeneste

Arabisk Den Bakker stil med på Runde benene, skabt som en af ​​væsentlig støtte i ritualet was er og Smukke praktisk: Dens strukturen om og kan være fjernes nemt, deres hvor er usługę påkrævet. Takket være Dens æstetiske enkelhed disse tabeller tilpasse porządek alle stilarter dekoration, og dens praktiske w Essen, Gor dem til en sukcesu.

10. Et musi PA din terrasse

Og, selvfølgelig, tabellerne afgørende er også i det pt Hvis du vælger w modelu hjul med som denne, sikres den er alsidighed. Træet er blevet behandlet dla optymalnego konservering inclemency vejret af mod ha.

sofabord træ med hjul porche_00442905

Galeria 10 Billeder
SOFABORDE 10 grunde dem til w Elske

Indtaster Galleriet og du kan tænke Maske grunde på flere hele med til w Elske sjæl sofaborde DIN. Za rok er et væsentligt suplementu.