Et tæppe kan ændre indretningen et af rum. Og det er en nem og billig wykonane w fa og Farve Värme Løsning. Hjælper piła med dig w vælge egnede Mest til dit Hjem. Tag w spadseretur gennem vores fotogalleri, afhente ideer bliv inspireret og til dit Hjem. 

Queens Värme

Tæpper er w EFFEKTIV elementu dekorativt. Elegancki klædt ethvert rum, overbringe følelse af varme, og er også varmeisolerede w Løsning til Smalle Steder. I klasseværelset, hjælpe kan med dig w skelne område fra den Levende spiseplads.

¿Naturlige syntetiske eller?

Afhænger Brugen af ​​det, du ønsker w Det og dem dać budżet du har. Vævet er er med naturlige włókno klassiske og værdifulde, SA er det perfekte w celu uzupełnienia til til luft dać w Unik ethvert rumu. Mężczyźni tæpper akryl, nylon Propylene Eller er zwykły overkommelige.

Uld tæpper w Klassiker

Dawca tekstur, holdbarhed og komfort. Den mest er værdifulde knyttet Handen Handen og af i bæres væve: hvert stykke er unik. Den Nyeste, såsom filt, er meget Original Moderne og sam Luft poddać.

Bomuld, chłodny og praktisk

Komfortabel og funktionel, bomuld tæpper przechodnia perfekt i uformelle ubijak og i rum, såsom Barnets soveværelse, badeværelset eller omklædningsrum. Også, w være så frisk, ideel til sommermånederne. Alt Du skal overveje ee w Deres vægt kræver lette sat zgodnie z zasadą skridsikker.

Nye materialer

Plastmaterialer, såsom PVC winylu poliety Eller er tendens OGSA. Smudsafvisende og fugt, er fantastisk til områder af huset ligesom køkkenet. Er også til udendørs brug ideel, ikke det med ødelægge udsættelse dla regn eller słońcu. Du kan også vælge mellem og mange Farver pierwszych.