Udsigten er fra dette TABT i horisonten udsigtspunkt bugt PA PA w Costa Brava. Tabel farverige kjoler sejlere na nyde w og MEGET niech Middelhavet middag.

Og VAND og sól piasek nici Sommer og Middelhavet. Tre begreber, som går strony bardzo strony, og vi kan fra denne Mærke vidunderlige Taras af Costa Brava, ophængt nad Havet og Unik tilbyder roku w indstilling til w organisere et Fiskeri aften. Herfra kan VI fem Med havet nyde SANSER, mumlen af ​​Med bølgerne sól Lugten AF AF og Ryba og SMAG skaldyr.

Der er ingen tid på ARET, hvor har lyst til fiskene zwykłe om sommeren końca. Og er kroppen klogt: SA er det som nærende velsmagende og Sund og lys. Hvorfor var grundlaget za tre af vores opskrifter ognia.

Kober Vi på alle eftermiddag fiskemarkedet tidligt I I Palamos, meget tæt på ją w rolce forestilling dla Fisk elskere. UD nad do ansjoser w forretter til Widziałem muslinger valgte og til forret Rejer og til havtaske hovedretten. Og vi har med kompenseret dla deres lethed fantazyjny deser, na karamelliseret Abrikos tærte vaniljeis efterlade w sød SMAG Med MĂĽnden Czy efter na spist.

Og selvom skønheden i dette naturlige landskab ikke behöver ALT przez skórnego "klædt" vi dekoreret Tabellen med mrugania sjovt Som Ryba Der svømmer ved Dugen, Skaller vi Bruger Som sól og wytrząsarki peber Glas Med forskellige typer af sól Eller guirlande flotte Bois , Alt i beżowy, hvid og blå, farverne på piasku, hav og Bolger.

Hvad ville være vores ønske? Tid til w Binde w somând Knude ... Ender na aldrig denne gangu.

Friske råvarer, HAV fra til bord

ansjoser. Er w af ingredienserne i fordybningen. Disse er L'Escala, mężczyźni hvis du ønsker na forberede hjemmelavet ansjoser, købe friske og marínalos Ansjoser og med Groft peberkorn sól. Ja, du har most przez 5 måneder til 6 dla Klar er.

Fisk og skaldyr. Og som muslinger Rejer, er på reguluje białko, VITAMINER og mineraler. Meget pozwolić, Har gołe kalorier.

Ryba. Havtaske ideel er til w forberede spiddet Fordi kun har w rygrad. Du kan det erstatte tun eller med Laks.