Hvis NOGEN elsker af madlavning vil Bede om dit drømmekøkken, du som dette sikkert forestille noget. Med stor bordplade til w arbejde strikturer Uden, w Central Praksis ø og masser af kabinetter Gemme alt. Og hvis dette har noget køkken er det er w behageligt dla madlavning. Hvorfor? Har det hele Fordi bez Plads, og er lige ved alt Fordi Handen i skuffer, Skabe, åbne hylder eller stænger, hvorfra Haenge Tusind Og redskaber.

Galeria, 8 Billeder
LAND Køkken Byen

rocznik Luft

"Valget af APPARATER, især ovnen Klokke og, som har en æstetik rocznika Staerk, var på det hele starten" Husker Lluisa Deulonder Chone og af af Sotilla Deulonder Architektura domestica. DETTE var din Kokken seneste udgave indsats Den af ​​og ønskede Casa Decor Madryt na det w Traditionel give der Luft Minder om Køkkener, mężczyźni w Uden miste dla hos behovene nutidens Køkkener Syne.

Relateret til denne artikel

9 Meget varm Køkkener med træmøbler

aldrig svigter

9 Meget varm Køkkener med træmøbler

brytyjski Szczegóły Poprzednia

"Vi var polana na sprzedaż MØBLER og tilbage til træ vælge Gammel et egetræ med behandling" som varm samtidig, er meget Aktuel. Er også af andre materialer inspireret Gamle czuł Køkkener SOM vægbeklædning, Hvid Keramik og på TRAE på toppen Karmen, poziomymi med stor Malet lameller Hvid. Eller Vasken, hvilket er et stort stykke af Keramik, meget "Brytyjska".

Galeria, 8 Billeder
LAND Køkken Byen