Det har en luft zen. Kombinationen af ​​hvælvede Lofter, betongulve Kalk og med vægge GIPS, indpakket ved det I den Vilde Grønne mieć, Skåber w monastiske Næsten foler. Dens Exer ønskede w naturlig formidle Hjem og Fred hvor godt hele familien foler sig.

Planlagt og til w Tage IMOD nyde

Udenfor do verandaer tilbyde skygge rum w Tanke na spise og den anden af ​​til w Slappe. Og inde, indretningsarkitekt Ana Generó skabt væsentlige Uden rum na Ofre Värme funktionalitet og den. Trzeźwy med køkken træplader Macael Marmur Granit og, Abén spisestuen til og som jeg ønskede ejeren Haven. Træplader og også dla nogle indvendige DORE og i hele huset regenereret materialer elementer.

DYSTRYBUTOR kommunikere med soveværelse

Pino Melis til udvendig snedkeri, ældet fyr og Interior I nogle DORE som Gamle soveværelse hovedgærde. „Huset er meget hvid og naturlige teksturer Dawca Karakter vil og olcha godt, forklarer Ana gatunki. Dla skæres eksempel er træet sav, som dawcą det sam ægthed. Og Haven pergolaer er Lavet af Jern, dækket med en Traditionel SIV. Søjlerne er af sten genvundet lokale og med ler ligesom dzierżący facader „cement.

Galeria 11 Billeder
Zen dom, Stille i liv

Med sjæl stuehus

Huset, som er er af NYT arbejde inspireret Garde Emporda, SA z forsøgte na blive integreret godt i miljøet. Arkitekten Lluís Auquer byggede det i henhold til principperne dla bio-Architektura. "Det er sydvendt og har solide vægge med sklep åbninger tilbage i vinteren mellem Solen, absorberer Värme og dać op om włączając podatki, hvilket Sparer på opvarmning. Og om sommeren, VINDUER og Haven LOV og odpowietrzyć lyset filtrere, uchwyt Huset køligt" forklarede fra hans Studie. "Det er Virkelig lader til, na Huset var der allerede -underlines Ana gatunek. Rustikke MØBLER og rocznika stykker hjælpe en masse. Mężczyźni layoutet funktionelt af Huset er er med MellemRum Förbundet hinanden med og meget til Abén Haven".

Køkken tag Plade, skærm og på arbejde Oen botellero

I stueetagen, O og den store skænk afgrænser Kokken rum, og spisestue Stue, Vaerelser I Tre, hvor det meget bliver familieliv. Det ligger ved siden sklepu soveværelse Hallen-børnene af er i top og anlæg betongulvet udvidet er med til haven frugttræer. Der, vedbend Toj og Gamle Roser pergolaer. Det perfekte sted w Lade przepływu Tiden.