I trinn fra vinter til vår en syklisk endring oppleves. I løpet av denne tiden er det vanlig ren og butikk alle elementer av vintersesongen vil du ikke trenger før neste år, slik som tepper, tepper, gardiner ... Det er godt å ta denne tiden av endring for en energirenovering av hjemme med hjelp. disse Feng Shui energirengjør, sikte på å eliminere eller ladningstettheten som kan ha kjøpt våre hjem mellomrom er alltid anbefalt både perioder med endring som å lukke sykluser og å fremme nye prosjekter.

Å rengjøre et rom, kan du følge disse tipsene å følge prinsippene i Feng Shui:

1. Sett om huset ditt

Sjekk tilstanden og drift av både fasiliteter og gjenstander, og reparere noe som er ødelagt eller skadet.

2. Bestill og nærhet

Det ideelle sted å lagre hvert objekt vil være så nær som mulig å bo der det ligger, eller på et sted som har en lignende energi. For eksempel er det positivt å holde tepper i rommet selv. Vil imidlertid ikke plassere dem i hall, bad eller kjeller.

3. Unngå rom-lagring

Det vil si, de rom som bare brukes til lagring. Alt du holde dem vil bli lastet ned, eller bli gjennomvåt stagnert energi. Anbefalingen for disse rommene er å finne en bruk, og dermed hindre dem fra å bli "stuck" steder. Derfor trenger du ikke bruke det rommet som kan dannes til en lesing eller avslapping, i et område av jern, en systue eller en lekeplass. I tillegg til å revitalisere energi, vil du få brukbar plass i ditt hjem.

Galleri, 10 bilder
CLEAN POWER hjemme med feng shui

4. Lagring ja, men menings

Ved å lagre gjenstander under sengen bør være godt rent og ryddig, og holde et forhold til dette: laken, dyner, sengetepper .... Det anbefales å holde sko, bagasje og elektriske apparater, samt å forvrenge det magnetiske feltet, er ikke objekter som er knyttet til den type energi eget soverom (yin).

5. Grundig

En energisk rensing er ledsaget av en dyp fysisk rensing, fra innsiden og ut: du må starte på bunnen av loft og skap til å ende på ytre og overfladiske. Rengjøring bør være global, ikke bare at sesongen selv. Tidspunktet for rengjøring kan ledsage en livlig musikk å stige humøret og vibrere for hvert rom i huset.

6. All a

Involucres anbefales at medlemmer av familien på dette stadiet av fornyelse energi, slik at alle involverte gjennomgå og finjustere dine personlige eiendeler. Det er viktig å forstå betydningen av renseprosessen for å finne positive orden, føler en del av en behandlingssyklus og sanitær. Prosessen er sikkert mye mer effektive når ledsaget av bevissthet og vilje til å endre seg.

7. Sahumerio å vaske huset

Bortsett fra fysisk rengjøring, også må utføre en eterisk rengjøring. For å gjøre dette, når du har omorganisert gjenstander og alt er rent og ryddig, kan du gå videre til en rensende røkelse eller røkelse. Dette er eterisk, rense hva som ikke. Du kan velge essensen du liker å utføre denne renhold, blir anbefalt sandeltre, myrra og rosmarin. Når du har fullført sahumerio bør du åpne alle vinduer og dører for en stund å flyte alle energi innganger og fornye hjemmet ditt. Det er også lurt å åpne alle kraner ett minutt til å følge denne regenerering. Tidlig neste dag anbefales å utføre igjen denne ventilasjon for å fange den reneste luften i morgen.

8. perfekt lukking

Til slutt, for å laste med positiv energi i hjemmet ditt, er det tilrådelig å organisere en fest eller feiring med familie eller venner for å fylle det med glede. Du kan organisere en lunsj eller middag og omgi deg med dine kjære til å bidra til ditt hjem friskhet og vitalitet.

Galleri, 10 bilder
CLEAN POWER hjemme med feng shui

Hvis du ønsker å få i gang trinnvis inn i verden av Feng Shui her er nøklene til nybegynnere. Se hvor enkelt det er å fylle hjemmet ditt med positiv energi.