De er en av de beste alternativene for å kommunisere mellomrom, fremme visuell kontinuitet og passasjen av lys mellom rom. Uten å glemme at en skyvedør gir opptil 1,5 m2 ytterligere ledig plass fordi du ikke trenger å åpne alle dører. Bygget modeller også tillate innflytelse til å støtte sideveggene møbler fordi bladene er skjult inne i rammen.

Galleri, 12 bilder
SKYVEDØRER: space uten barrierer

Det beste valget for alle hus

Fra en enkelt skyvedør til en dobbel standard, en klapp eller XXL løsninger ... Hver opsjon må passe den tilgjengelige plassen. Enten det er sammenhengende, parallelle rom, eller hvis de har tilgang til utsiden, er det viktig å studere den type lysbildet som best passer våre behov og ta kontakt med en profesjonell.

Plassen tilgjengelig er avgjørende i å velge det ene eller det andre systemet. Således store åpninger, for skyvedører, som tjener som bevegelige skillevegger eller skyve dobbeltdør, dersom dimensjonen av gapet er meget stor (mellom 120 til 300 cm).

¿Dører syn eller innebygd?

Det første alternativet, der døren glir parallelt med veggen, trenger ikke å jobbe, har lavere kostnader, men etterlater ubenyttet veggen og plasser det er ikke alltid mulig. For sin del, skyve innfelt behovet arbeid, utgjør en større økonomisk utlegg, men optimaliserer veggplass og har ulike løsninger som passer alle behov. Du trenger ikke å lage to parallelle vegger med en sentral guide som fikse døren. Dag dørene er plassert mellom skilleveggene gipsplater eller innleiret i en metallramme som blir trukket tilbake som en vegg.

Skyvedører i et kjøkken

Mer sikkerhet, mindre arbeid

Glidning mellom gips eller gipsplater partisjoner er den mest brukte, fordi selv om de er noe mer kostbare, innebærer mindre arbeid, mindre kjøretid og "tjener" ca. 7 cm tykk i total vegg. En ramme for pussing en glassdør 80 x 210 cm, kan koste omtrent 390 € i kronen.

Relatert til denne artikkelen

Multipliserer meter i hjemmet ditt med en glidebryter

mer plass

Multipliserer meter i hjemmet ditt med en glidebryter

Materialer og farger gjør forskjellen

Materialet du velger avhenger av behovene til plass (hvis vi trenger lys, personvern ...) og ønsket estetisk. Utvalget er stort: ​​tre (mørke "veie" visuelt, slik at hvis de har samme farge på veggen, vil integreres bedre), lakk, glass (dyrere), med glasspaneler eller gipsplater hvis det vi søker er effekten av en bevegelig partisjon. I store paneler er et alternativ og krystallklart lakk.

Galleri, 12 bilder
SKYVEDØRER: space uten barrierer

Dører for vanskelige områder

For å møte alle behov, er det nye muligheter. Det er således glidende utvendig del med et minimum av aluminium som gir mer lys (Lumeal, Technal). Det er modeller for tilstøtende rom (scrigno) som rommer i det samme hul dører i de to rommene, og det er fullt integrert i veggen (Orchidea, Maydisa) praktiske konstruksjoner.