Med uendelige muligheter har vi ... og velge farge til stuen bringer oss hodet. Logisk: veggene er større område, så mye av rampelyset bly. Og også fargen har evnen til raskt å transformere en plass: slik at det ser mye bredere, varm eller kald, lys eller sofistikert, for eksempel. Ja, alt avhengig av fargen du velger, er kombinasjonen av sine toner, hvis vi bare male vegger eller tak også ... Våre eksperter svarer oss all tvil som assail oss til å stille det store spørsmålet: hvilken farge jeg maler stuen? Merknader De vet mye!

Galleri, 9 bilder
Hvilken farge SALON PINTO? EKSPERTER SVARE

Hvor mye lys får stuen din og hva belysning du har?

De strekker seg lyse toner og mørke dverg. Det er hovedregelen, men hvis du ønsker å også tjene varmen må gå ett skritt videre. Hvis du er ute etter varme satse lyse farger hvis du har mye lys, og hvis du har lite, etter intens. Du vil få varme og harmoni, "og Ibiza, hvite husene til tross for at mye lys eller engelsk, intense toner, men har lite sol"Sier Marta de la Torre interiør. "Noen ganger halvlitere med hvitt tenkning du skal vinne lett, og du får iskrem".

Belyst fra undersiden. Belén Campos råder også male med intense farger hvis du har lite lys, følger lyset fra bakken, "fordi tepper drepe gulv farger og gjøre dem velkommen".

Gulv og tak De har mye å si!

jord Ideelt sett velger en tone vegg som er i størrelsesorden av dette, selv om det er mørkt og salongen har lite lys. "Effekten er opprettet &# 39; boks&# 39; som er veldig koselig, spesielt hvis taket er lik"Sier Marta de la Torre.

00404541

taket Hvis gulvet har en normal høyde, til engasjement male i samme farge som veggen eller en lettere punkt, ifølge råder Laura Ehlis, for å få følelsen av plass. Men hvis resten av huset er hvitt, velg hvit.

Den store dilemma: hvilken farge er bedre?

Belén Campos anbefales "en spilleliste, en liste over dine favoritt farger. Rød, blå, beige ... kan være veldig variert".

¿Intens eller ikke? Når du velger listen, vurdere alle sine myke -tonos rekkevidde, medium og intense av hver farge-og bo sammen med en du liker flere av hver.

Hvis du liker lyse farger, steiner og hvit aldri gå ut av stilen. Media blå og grå toner er også perfekt

Gjør farge familier. Tror andre farger som går godt sammen med hver tone hele spillelisten, og se hva du liker best, eller gjør du føler deg bedre.

Gjør tester. Ikke bo hos en uten å prøve det hjemme. Maling en skvett av hver farge i hver av veggene har forskjellig lys forekomst og se hvordan fargeendringer på forskjellige tider av dagen. Bare så du vet hva som er den fargen som passer bedre inn i stuen din.

Hva gjør jeg med dører og vinduer?

Du kan male dem som veggen eller markere dem med en annen farge. "Men alltid velge en satin finish. Glem den lyse maling". Informerer Marta de la Torre.

Dersom veggen er mørk, male treverk i en noe lysere enn den vegg eller hvit tone.

Dersom veggen er klar eller hvit, En god idé er å male grå eller beige. Også hvis du male baseboard i samme farge (og trim, hvis noen) vil være mer ferdig.

Hvis rommet er lite Som veggen male dem: du vil gjøre rommet ser større.

Galleri, 9 bilder
Hvilken farge SALON PINTO? EKSPERTER SVARE

Ons: Hvilke andre farger du bruker?

Tenk toner draperier, gardiner og tilbehør som puter eller detaljer. Se etter dem i farger som kombinerer godt med veggen, men legger til dem et poeng av kontrast så det er ikke alle det samme og ser ut som et miljø "Vis gulvet".

¿Matte eller satin?

Den er ferdig er viktig, men så er veggen er perfekt. En god kitt er viktig, sier Belén Campos.

?? matt plast. Finishen er mer delikat, og å være matt, gir dybde. Men hvis du har store vegger eller lignende moderne innredning, kan du tør en matt glasur vann, noe som er mer glossy.

?? Satinados. Hvis du har barn eller kjæledyr du kan finne det mer praktisk å rengjøre skraper eller flekker på veggene, rådet vi Laura Ehlis.

Hvordan er dine møbler?

Ideelt skape et lerret som dekorasjon skiller seg ut. Atmosfæren vil farge og puste.

¿Klare deler? Omfanget av valget er bredt. Du kan velge pastellfarger, medium, intens ...

¿Mørke stykker? Glem kraftig. For eksempel, mørke tremøbler er ikke venner sjokolade brune vegger fordi alt er plaste. "Du kan imidlertid spille sand maleri på veggen og gjør en latte, for eksempel"Det gir oss et alternativ Belén Campos.

Hvilken stil Tine salon?

Et klassisk rom De går vel stein, beige og gråtoner. Og hvis det er høyt under taket og listverk, kan du tør med røde innslag og sjokolade.

00349540

En vintage salon luft hvor møblene har en hovedrolle, vil du perfeksjonere en klar tone. Men trenger ikke være hvitt. Du kan velge en blå, grønn, lys grå ...

En aktuell rom De vil passe hvit, blå og grå olje. Hvis møblene har veldig rette linjer kan spille hvilken som helst farge.

Ideelt male stuen i det samme området som resten av huset. Grå, mørke og lyse farger er en favoritt

Våg: Ønsker du mer farge?

Det er områder som passer godt med lyse farger og intense farger ... er spektakulært!

?? Open. Som klasserom knyttet til spisestue og kjøkken, loft. Stilte intense farger på alle vegger eller noen som ikke er utvannet i miljøet.

??vegger "kraft". Murstein eller stein. De har så mye tilstedeværelse som trenger å følge intens farge. Se på fargekart og velge fritt.

Farge triks for å utvide plassen

Du trenger ikke å male alle veggene i samme farge. Belén Campos begått to tilstøtende vegger malt i en mørkere farge, og de to andre en klarere. Hvis veggene er ikke veldig høy, foreslår vi bredt og to-farge vertikale striper fordi de heve taket. Trenger du flere ideer? Marta de la Torre foreslår maling i en nøytral tone og sette en prikk av grønt vann eller varm rosa på spisestuen vegg eller sofa, ta se på henne. Eller male et rektangel med en annen farge på en vegg for å sette et bilde opp og gjøre mer høydepunkt.

Stuen er mini? Spille videre med maling! Fordi du kan endre oppfatningen av plass med farge og at det ser høyere, bredere ...

salong moderne linje med detaljer i rosa 1017x1280

Ser du dette rommet? Vi spilte med forskjellige måter å male tak og vegger slik at du kan se hvordan du kan bare endre fargen. Bredere og bredere, lysere ... Se her, vil overraske deg!