Formen av vinduet

Den vindustype og orientering i rommet, er avgjørende faktorer ved valg av gardiner. Hold forholdet mellom mengden av stoff du bruker, og lengden av vinduet og tenke på hvor mye sol og klarhet kommer inn: Trenger du en tykke gardiner eller snarere gjennomsiktig?

Miscalculates meter med klut

Kalkulator i hånden, utfører regnskap meter med stoff du trenger for gardiner: legger 30 cm til bredden av vinduet og deretter multiplisere resultatet med 2, 2,5 eller 3, som du vil ha en skjerm med mer eller mindre rynker.

Hva er den ideelle lengden?

Innen lenge er det mange trender. Den vanligste er å legge til ca 15 cm til lengden av vinduet. Ingen embago, hvis du liker gardinene krype som oss, legger 10 flere cm: dette vil bli støttet på bakken. Du vet at i kabinettet vi liker så ...

En fin høst!

For å oppnå gardiner med en fin høst, velge "tunge" stoffer som tykke sengetøy, silke eller chenille vill. Hvis du ønsker å bruke friske stoffer, velger lonetas, arpilleras bomull eller silke sengetøy.

Av praktiske Familier: Blinds!

Hvis vinduet ikke tillater store draperier og ønsker en praktisk, lett løsning, blindene er din beste allierte. Foldingen kan sette (stenger), paqueto (uten staver) eller Roman (med drapering).

Tjen lys med blondegardiner

For å vinne naturlig lys gardin stoff som brukes til å lage gardiner. Sine vev, floaty og lys (tråden, voile, lin åpen veve ...), er perfekt for å la noen sollys.

Våg å matche!

Store vinduer, balkongdører og soverom Vinduer er de beste stedene hvor du skal bruke kombinasjoner: (mer gjeldende) gardiner med Sheers (den klassiske alternativet) eller faller med persienner. Mener at jo mer ser et vindu, vil du gi mer prominens til henne og utsikt.

Tilknytninger: Nyttig og praktisk

De tilknytninger er små biter av tre eller metall, plassert på en tredjedel av gardin, skaper en elegant drapering effekt perfekt for å samle gardiner. Ta alltid med et klassisk og romantisk preg.

Klemmer: Sjarmerende supplement

Vinduer med doble gardiner, draperier foret med fleece eller kombinasjoner falle og visillo bruker klemmer (stropper eller ledninger som holder gardin) er ideelle for å samle stoff og skape en iøynefallende kontanter, fremhever vinduene.