Dekorasjon, gjør mirakler ikke eksisterer. Men gode løsninger som synes mirakuløse. Kjøkkenet er lite og mørkt? Åpne den til hallen, holde ham låne noen centimeter og dra nytte av naturlig lys. Endringen vil være (nesten) mirakuløse.

Samme plass, samme materialer

Glem foreldet bilde av flislagt kjøkken til taket og porselen gulv. Hvis vi åpner kjøkkenet til stuen eller spisestuen er det å få plass og lys. Og dessuten, vil matlaging ikke lenger være en soloartist til å være en felles opplevelse med ditt.

Et kjøkken i & quot U-; BYGGET PÅ STUE

På veggene. Malingen vil hjelpe forene begge miljøer. Og du trenger ikke å være spesielle, du kan bruke samme plast maling rom for kjøkkenet. Ja, velger det selv i samme farge. Visual kontinuitet vil ikke se plass "parceled" og dermed vil det virke større.

Og på bakken? Kjøkkenet ditt ser mindre kjøkken hvis du gjøre uten den typiske porselen. Syntetisk flytende parkett er et godt alternativ: den er påført og lett å vedlikeholde. Hvis du fremdeles foretrekker flis, velger store biter. Hvorfor? Fordi færre skjøter se mindre kjøkken vil se ut. Men hvis du ikke har noe imot å skille jord, har hydraulisk mosaikk en "teppe effekt" svært dekorative.

"For å få plass på kjøkkenet i stuen, forener toner og teksturer. Hvis rommet har hvit og grå, må kjøkkenet reprodusere de samme tonene"

Men et kjøkken er et kjøkken ...

Tydeligvis. Men du kan gjøre for å holde seg borte fra den kalde kjøkkensjefen å nærme seg en varm kjøkken til å dele. Han mener det vil være i felles område av huset.

Møbler. Bare tenk på den fronten. Det er lett at du kan opprettholde strukturen i møbler og nok til å endre dørene.

Benkeplate. Det må være motstandsdyktig mot riper og ugjennomtrengelig for flekker. Han mener at både benkeplate og kjøkken møbler vil bli mer lounge møbler og ønsker ikke å se umulig å slette flekker på overflaten. Verdt å investere i en kvalitet -porcelánica benkeplate, kvarts eller laminert høyt kvalitets- og fremfor alt, være konsekvent i renhold og vedlikehold.

AN ISLAND BAR MAKING og spisestue med STRIPPER

Apparater. De er flott "informanter" det er et kjøkken ... Hva kan vi gjøre? Paneling kjøleskap og oppvaskmaskin, for eksempel, og integreres i en mikrobølgeovn og lagring kolonne for å skjule mest. Eller, gjorde dem, velge dem i rustfritt stål, som de er mye mer dekorative enn klassisk hvit.

Galleri, 10 bilder
Åpent kjøkken: GOODBYE klaustrofobi

Ingen røyk eller lukt: den perfekte klokke

  • Størrelse. Det må være større enn plate. For eksempel, hvis tallerkenen din måler 60 cm bred, installert hette 90 cm minimum.
  • Power. Det er viktig å beregne ovenfor som en bjelle ville du be om et lukket kjøkken. Denne formelen vil hjelpe truffet: m2 multipliserer kjøkkenet for sin høyde og dette tallet multipliserer det med 12. Det vil være kraft for en lukket kjøkken, slik at din ideelle panseret bør være over dette tallet. Overgår jo mer, jo bedre.
  • Støy. Invester i en stille klokke, er det viktig hvis panseret vil dele plass med stuen. Det anbefales ikke å overstige 60 desibel.
  • Light. Sammen med en lav møbler, vil hjelpe deg å lage mat uten å misbruke det generelle lyset, noe som kan være irriterende for alle i lese stua eller se på TV.