"Det er at huset mitt er veldig minimalistisk ..." Vel, vi godtar bare vegger som minimalisme, men alt tatt? Blant fylle nesten på randen av kvelning med minner, bilder og andre, og ikke har et eneste bilde av de minneverdige helligdager er det et stort spekter av muligheter som ikke trenger føre til en kunstgalleri hustype.

Galleri, 15 bilder
Hvis veggene kunne snakke ... 15 IDEER FOR STILIG dekorere

Kan det være at du skjerme mot minimalisme vet ikke hvor du skal begynne? Er vi i rute? Hvis ja, don&# 39; t bekymring (Du er verken den første eller vil være den siste til å bli låst mot en tom vegg) og være glad (fordi her vi kommer til unnsetning!).

Sammensetning hall med bilder av barn av eierne

Hvis du har problemer med å bestemme ikke om dekorere en vegg med et klistremerke eller ramme den serien av filmer som har samle støv i en skuff, sjekk ut galleriet vårt og bli inspirert. Sikkert blant de 15 ideer som har kommet sammen for deg å finne gode ideer til å dekorere veggene i huset ditt.

Galleri, 15 bilder
Hvis veggene kunne snakke ... 15 IDEER FOR STILIG dekorere

Fra en original sammensetning av rammer (ja, bare rammer) for stua eller en vegg av minner med fotografier i svart og hvitt til en svært zen klistremerke for din favoritt hjørne eller en morsom fargerike bokstaver med å tilpasse rom synd. Den eneste begrensningen er fantasien. Og ikke vær redd for å gi stemme til veggene. At de har mange historier å fortelle!