1. Hvit: ro og kreativitet

Asun Anto. decoradora
"Den hvite stråler renhet, og orden ro; Det blir aldri gammelt og stimulerer den kreative fantasi. I tillegg er det den lyseste fargen fordi den reflekterer opp til 80% av lyset, og fremhever de mest dekorative stykker. Det er perfekt for små rom fordi, ved å heve taket og ut veggene, visuelt utvider, og hvis du kombinerer det med syltet tre, for å gjøre det varmere, kan også brukes i stort. Pure, ødelagt, i tonen ... mandel, hvit kombinert med alle andre farger; med grå eller sand, for eksempel, gir det følelse av eleganse. "

hans ideer

• For en total look: "Paint vegger, tak og gulv hvitt skaper en rebound effekt som forsterker klarhet. Hvis du i tillegg velger du de lette stoffer og syltet møbler, malt eller lakkert hvit, vil lysstyrken være komplett. "

• Trebjelker forvellet: "Hvis du ønsker å redusere graden av kontrast mellom trebjelker og taket eller mildne den rustikke mot miljøet, ikke nøl, male dem hvite. Også får du rommet ser høyere og mye lysere. "

2. Lys grå: rolig og balanse

Marta Zuazo. MC Malerier
"Grey er utvilsomt en elegant farge, som arbeider i klassiske dekorasjoner, kombinert med tre og en farge møbeltrekk og moderne omgivelser, med nordiske skogen, vasket. Det er perfekt for store og luftige rom, men også for små rom fordi utvides. MC Maling har to nyanser av lys grå: grisaille, en varm grå, laget med oker, rød og jord pigmenter og grå patina, litt kjøligere, laget med blå, grønn og svart. Begge er ideelle for områder med lys og sollys, og de to harmonisere nesten alle farger. For eksempel, hvite og klare steiner skape en balansert og fredelig atmosfære. Roser, romantiske og med røde, gule eller intense dagens "blå.

grå etasjer
• Nåværende bilde: parkett, tre paller eller rullet i gråtoner er det perfekte valget for miljøer og integrere moderne møbler klassisk snitt. Bedre jo mer tydelig, ikke trekke lys. Og med korn utsikt, for en mer naturlig luft.
• Utseende alderen: For å oppnå dette må du male det og decaparlo eller sliping, men ikke gjør det jevnt. Betrakt den naturlige aldringsprosessen av treet. Noen bord må være klarere og mer slitt enn andre.

3. Blå: med positiv energi

Stjerne Salietti. decoradora
"Den blå kortet er omfattende, Grizzlies til grønnaktig, og byr på mange muligheter for innredning. Stille og forfriskende, det gir trygghet og eliminerer negative energier. Utvider plass og gir dybde. Den blå Middelhavet er perfekt med hvit eller lys tre møbler; den grå, med innslag av brunt eller svart, noe som gjør det varmere; og blå alderen, med stykker av 50".

4. Arena: naturlige harmoni

Pepe Llaudet. interiorista
"Diskré, foranderlig, allsidig og elegant tone sand, jord eller grå som jeg kaller det, er en 'off-road'. Passer for alle plass der harmoni, avslapping visuelle utseende og fremheve andre dekorative elementer. Det er ikke klassisk eller moderne, er evig. Den er full av nyanser. Det opprettholder balansen mellom grå og ochres helt rett, og som gir nøytralitet som trengs for å bli kombinert med lysere farger som rødt, grønt eller blått. Det er spesielt følsom for klarhet og blir dramatisk avhengig av styrken og typen av lys som faller inn på dets overflate, idet det grønnaktige fargetoner, blå og fiolett avhengig av deres miljø. Hvorfor er det bra hvor som helst. "

hans berøring
Tilpass: "The sand farge har kraft av å fremheve de edle materialer som det alltid kombinerer og når kontrastmiddel er ikke altfor overdrevet, og er særlig godt med tresorter som eik. Så etseteknikk i dette området (krem, grå jord) er perfekt for å hente et stykke av antikke møbler og gi den en vintage utseende eller Shabby Chic".

5. Grønn vann: glad og frisk

Olga Gimeno, interiør Bona Nit
"Varm og kald på samme tid, gir grønt fred, glede og friskhet. Det vekker naturen og er knyttet til trivsel, som naturlige områder forbedre vår helse. For å gi intensitet jeg blander med rosa valmue, og hvis du leter etter en mer romantisk og lys tone, gammelrosa og utvalget av sanden. Til større plass ingenting som grønt vann. Spill med andre grønne gardiner, puter ... veldig elegant. "