Wall rundt veggen der ... Når vi snakker om områder der personvernet ikke er ufravikelig, hvorfor legger hindringer? Eliminere dem og satse på glassvegger i full eller halv vegger, dører og passasjer. Og lyset! Ved å eliminere barrierer naturlig lys siver gjennom hver krok og mellomrom som kommuniseres, de virker mye større. Hvor å sette disse gjennomsiktige vegger? Her ser du tydelig ... Se, se!

Utsikt over studio med bord og stol inn i rommet, atskilt med glass kabinett med en dør på den ene siden. Tre, teppe og konsoll.

Lavt støynivå og masse utsikt

Eieren av dette huset ønsket å se sine barn mens du arbeider i atelieret, men holde støyen av dyrene i sjakk. Løsningen: installering av en glassvegg som ved sin bunn er lukket. En svært god idé av interiøret Meritxell Ribé, The Room Studio. Glasset isolerer støy, men også visuelt forener mellomrom. Også det gjør naturlig lys til å strømme fra side til side av anlegget, slik at risikoen litt med fargepaletten på veggene. Tør du med en mørk grå? Se hvor godt det er når det er så mye lys!

Hall med parkett og tre trapper med glassvegg og gratis rekkverk

forstørrelsesglass

Utvid hall og øke stige sikkerhet? Jeg kjøper! Lupe arkitekt Rebollar har gjort dette hall, smal og langstrakt i en lyse plass ved ganske enkelt å erstatte tre rekkverk av et glass som gjør det lys av den første etasje også komme inn i hallen. Dataene øye: for glasslaminat må være trygg, med en tykkelse på 4 mm plate og 4 mm glass andre. Entry utvides enda mer med den magiske hvite maling vegger og tak av denne fargen. Et snev av varme? Trykk deretter på tre, enten parkett, som også er av trappen, eller møbler som konsoller.

Soverom med eget bad med stopp dele glass, parkett eik og oppvokst på sengebunn med skuffer.

mini suite

I denne lille badet åpen til soverommet, lys og rom er en luksus som ikke kan være bortkastet. For å få mest ut har skapt en lav mur tre på den ene siden, det gjør hodegjerde og på den andre, er skjermen som lukker dusj området. For å få privatliv uten å miste lys, glass kombinerer en gjennomsiktig overdel, og syre ned. I tillegg har denne alt arbeidet ut: strukturen av hodegjerde skjuler fasiliteter brytere og lys. Men hvordan å integrere de to mellomrom? Forene utseendet. I dette tilfellet har vi brukt samme eik parkett både til den lave veggen, dramatisk forbedrer og sengebunn.

Kontor med glassvegg, lagring hyller og kommode med tre hylle. Grønne metall bord og trebord med dreide ben.

Lys og oppbevaring: Double rasjon

Vi vil alltid ha mer, og vi er umettelig. Spesielt når det gjelder lys og rom i hjemmet. Selv om kjøkkenet hadde tilgang til utsiden, arkitekten Albert Blanch var ikke fornøyd og ønsket å utvide den ytterligere. Hvordan? Åpning av en avstand på 200x150 cm i veggen mellom kontoret og mottakeren acristalándolo å spyle lys. Vista ja, lukter ikke: selv om de to plassene er visuelt tilkoblet, er lukt holdes i sjakk. Denne skillevegg, som bare er åpen i midten, inneholder mye ekstra lagringsplass: skap over og under et grunt konsoll ikke trekke plass, og som, i sin tur, er det en avsats praksis. Hvis det er plass selv for retter bestemor!

riss kjøkken med glass veggprofilene og foldedører, hydrauliske fliser, bar og lamper industriell luft.

Vist kjøkken!

Når en dekoratør åpner dørene til ditt eget hjem, er Nysgjerrighet dobbelt så mye! For det er klart at det vil bli brukt de beste triksene i sitt repertoar. Og det vi ser, er lyset fortsatt svært stor gjesteartist, som ikke er alene åpner døren innbydende, men vinduene bredt og selv larguísimas vegger forsvinne til å la ham gå. For ditt eget hjem dekoratør Jeanette Trensig designet en glassvegg fra gulv til tak, med Inivell, rundt kjøkken som en gullfiskbolle. Et voilà! Et lukket mørkt rom, blir nå hjertet av huset. I bakgrunnen foldedører som følger den samme utforming glassveggen, og som er samlet sideveis som forbinder stue med kjøkkenet, slik at disse områder kan separeres eller sluttet en plisplás. Dessuten, de lure! Det er forvandlet til et gjesterom. Noen skjermer skjult i taket dekkglass og voila!

Kjøkken med glassvegger uten profiler som skiller den fra spisebordet. Vintage lampe tak.

usynlige vegger

Hvis du ikke liker det, kast det! Hvorfor, ja, veggene er fine å distribuere og rom hvor personvernet er nødvendig, men i daglig og fellesarealer er ofte mer. Ønsker du å visuelt utvide kjøkkenet? For å trekke veggen eller erstatte det med et glass. I dette prosjektet Sindreu dekoratør har Barbara gjort litt av begge deler: avklarte en del av muren som skiller kjøkkenet fra spisestuen og har erstattet sin blinde på en glassdør. Trikset: å se større fortsatt velge krystaller uten profiler. Minimum! Også når du er på kjøkkenet ikke lenger du har følelsen av å miste alt som skjer i spisestuen ...