Hvis du reduserer antall porter og barer bruke flere skuffer, kan du ha dressing av dine drømmer for en mye rimeligere pris enn du tror.

Slå et hjørne eller et lite rom i en dressing er en rimeligere investering enn vi tror. Nøkkelen er god planlegging, valg av billige materialer og forgo dyrere elementer design. Den minste plassen du trenger er 4 m2. Et annet alternativ er akseptabel skap, skap type. Avhengig av tiltak og utførelser, kan du ha dressing av drømmene fra 2000 €.

god planlegging

Se på de klærne du har før du planlegger dressing: først da vil dekke dine behov. Hvis du har mer enn doblet hengende klær, trenger du flere barer og skuffer som, økonomisk, er det gode nyheter. Barer er de billigste tilbehør, mens skuffene er den dyreste. "Samlet forklarer Juan López de Metropolitan skap-tilbehør guider er dyrere den endelige prisen. Mens en hylle 60 cm koster 7 € (uten side), en fjernbar bukse samme bredde verdi 95 €". Barene også ta mer av plassen: klær henger opp mindre, er det lettere å finne og rynke mindre. Hvis du har massevis av brettet klær, for å spare på budsjettet, slik at bare to skuffer for undertøy og tilbehør. Hyllene er bortkastet fra 35 cm dype. Hvis du har en bakgrunn av 60 (standard) får du mer ut av dem hvis de er flyttbare, selv om de er litt dyrere. Hvor disse er mer praktisk i hyllene er overlatt til øyenhøyde, mellom 120 og 160 cm over gulvet.

Doorless: lavt budsjett

Dispenserer med dørene for å redusere budsjettet for din dressing. Merk at samme kabinett med melamin dører vil koste 20% mer og DM lakkerte dører doble sin pris. Også, hvis ingen dører trenger ikke fri 80-90 cm foran skapet for å åpne den.

Dekoratør for Javier Carrasco, "ikke sette dører det letter sirkulasjon og skaper romfølelse. Men det er nødvendig for å opprettholde ryddig interiør og gjøre en større investering i interiøret ferdig. "

Toni Molins dekoratør gir oss et annet godt alternativ er å kombinere åpne og lukkede områder "dynamikk og ordre vinner." Selskaper som Metropolitan Skap og Forats er forpliktet til å drive melamin skap, både åpen og lukket. Det er et materiale som har fått styrke (med tykkelser på mellom 19 og 30 mm og PVC kanter) og forskjellige utførelser (mer enn hundre), og er det mest økonomiske fremre finert eller DM alternativ.

Belysning: ligne naturlig

Ha det i bakhodet når du planlegger din garderobe, siden en senere endringer er alltid dyrere. Det ideelle er å ha en lys så nært som mulig til naturlige farger for å få fullt utbytte. Lys år fra halogenbelysning anbefale omtrent 20 cm kabinett (ett for hvert legeme) og forsterke innvendig belysning med lysdioder. Det er til og med klistremerker.

 

Og du? Er du tenker på å sette en garderobe? Hvilke funksjoner vil du ha? Fortell oss i kommentarfeltet i denne artikkelen.