Vi vet at du ser frem til å lese den setningen stjerne: "Speil speil på veggen ... hvem er den vakreste av dem alle?". For huset ditt, er det ingen tvil om! Hvis ikke dekorere med speil vil bli innbilsk, men mer lyse, romslige, sofistikert og stilig. Så mange grunner, og mer vil vi gi deg deretter erklære oss selv fans av speil.

Historikere daterer sin opprinnelse under innbilsk egyptiske sivilisasjonen, som utvidet sin produksjon nådde Middelhavet grekerne og romerne. Og selv i middelalderen ikke har mye berømmelse i ryddig, det popularisert bruke for å nå sitt høydepunkt i renessansen, hvor produksjonen ble konsentrert i Venezia (spesielt på den berømte øya Murano).

Galleri, 10 bilder
SPEIL: 10 grunner til å elske dem

I antikken speil ble konvekse plater eller kobber sølv tinn mølle. Men snart disse metall speilene ble mørkt og ugjennomsiktig ved handlingen av luft. De første glass speil ble oppfunnet nettopp i Murano håndverkere kjent med to navn Dominico og Andrea (takk folkens!). Oppfinnelsen ville ha skjedd rundt år 1507. Slik var interessen vekket speil, til tross for sin høye pris, over 50 år senere, produsenter ble etablert i guild. For mange år venetianerne svært sjalu bevoktet hemmelighet av sin produksjon i henhold til (radikale) lover, ble han truet og straffet med døden hver borger å avsløre en fremmed system fabrikasjon av speil.

speil-støttede-on-the-vegg-etter-sjeselong 00389506

Speilet har en viktig plass i mytologi og overtro av mange folkeslag. Bildet gjenspeiles i det ofte identifisert med sjelen eller ånden av menneske: dermed vampyrene, sjelløse kropper, er ikke reflektert i den. I noen kulturer, når en døende person er i ferd med å forlate denne verden, er det vanlig at speilene er dekket, i frykt for at hans sjel er vedlagt i dem. Speilet er unnfanget samt vindu mot verden av brennevin.

Vi, og ikke av forfengelighet, Extol vi sine dekorative krefter, sin trans innflytelse i de områder, samt de beste måtene og steder å plassere dem. Her er ti grunner til at vi blende speil.

1. De doble rom og lys ...

Er kanskje de viktigste effektene (nesten paranormale) produserer et speil plassert i et rom. Dens refleksjonsevne gjør rommet er multiplisert med to, tilsetning av lys og meter. Så de er ideelle i rom med noen få meter, trikset er mest brukt av interiørdesignere å visuelt forstørre et sted. Hvis du velger et rektangulært mønster og plassere den horisontalt og større plass, mens hvis du velger en oval modell eller å sette rette linjer vertikalt, får deg til å gi mer høyde til rommet. I tillegg er de flotte lyspunkter hvis du står overfor et vindu, en følge av metallgjenstander og lys.

2. De er sååå dekorative

Og det ser bra ut i alle rom i huset. En sammensetning speil på en vegg vil gjøre dette levende på en gang. Hvis, derimot, er så stor og spesiell du ønsker å fremheve det stykket, la den som eneste hovedpersonen. Glass kan poleres til perfeksjon eller slitt med små innslag som gir en vintage luft. Mens rammer, oh ... det er rammer av former og stiler for enhver smak.

speil sammensetning og tre rammer på pared_00411818

I skapet vi elsker som simulerer vinduer med metallplater, de fasede kanter med samme speil finish, runde emner med en lær stropp eller naturlig tau, det preget i gull eller tre clarita. I det siste sol speil er en klassiker som blir fasjonable.

Se hvor god var denne veggen av malerier, som kan inkludere noen chic speil i denne videoen.

3. ... og praktisk

I foajeen eller gangen, er nesten obligatorisk deres nærvær. Hvor ellers gi oss siste sjekk før du forlater hjemmet rent? I tillegg er disse områder er vanligvis små, så med et speil vil få bredde, dybde og lys. Hvis gangen er kort, ikke nøl med å sette et speil på endeveggen. Dersom, på den annen side, er en looong gangen, legg det på en av sideveggene, fordi det vil være et samlingspunkt for oppmerksomhet og stopp underveis.

4. tosidig

Og hva om funksjonalitet på badet? Foruten sine åpenbare funksjoner som er nødvendige for daglig husarbeid hygiene og skjønnhet her kan brukes til å skjule lagringsprodukter. Enten ved å innlemme hyller i basen eller Flislegging fronter av skap, kan disse brikkene utføre dobbelt plikt. Alt klart og i orden.

Hvis badet er liten, bør du vurdere å sette et speil vegg til vegg, opptar hele overflaten av vasken, uten ramme, og hvorfor ikke, fra gulv til tak. Hvis toalettet rommet er middels eller stor, spiller med formater: Sett to separate speil for å doble servanter, speil med en spesiell ramme for å gi eleganse til bad og aldri legge en mer økning, sammenfallende skjønnhet. Og hvis det er kantbelyst, desto bedre.

Galleri, 10 bilder
SPEIL: 10 grunner til å elske dem

5. På kjøkkenet, hvorfor ikke?

Kanskje det er det siste stedet du nærmer sette et speil, men, for eksempel som iden splash mindre utsatte områder kan være fantastisk. Det vil utvide et område på bare komfyr og gi glamour. En annen strategisk punkt på kjøkkenet der du kan plassere et speil er kontoret: du vil nyte lysere frokost.

6. På soverommet eller dressing, er et must

Her kan du ikke gå glipp av en! Enten lent mot en vegg eller lining skapdører, speil er viktig i disse rommene. Hva ville være uten dem test drakt? Hvis dressing er formet "tube", Put speilet på den fremre endevegg for å gi større dybde. Hvis soverommet er mini, velger å sette et speil på kommoden, og har en praktisk dresser. For mer sjenerøst dimensjonerte rom, Plasser den på den ene siden av sengen (aldri hans føtter, ifølge Feng shui) og, hvis mulig, ikke møtt døren. Prøver hans stil harmonerer med resten av miljøet og gi ham ekstra komfort og eleganse. Ah! og ikke gå glipp hvordan vi har oppnådd vår lave kostnader dressing.

7. De kan ta uventede måter

skrå speil med uregelmessige former i lavabo_00436037

Rund, oval, firkantet, rektangulær, femkantede ... Ingen geometrisk form som kan motstå dem. Hvis du velger ett tiltak, vil det passe som hånd i hanske til den valgte plassen. I tillegg til sin vanlige format, kan de ta form av møbler (mye 20-talls stil), dekorative bokser, skjermvegger eller dører, lagringsområder ...

8. Baklys gi en ny dimensjon til en plass

Du kan få svært tankevekkende effekter bakgrunnsbelysning speilet i ryggen. Dermed får man skape en intim og omgivende atmosfære, karakterisert ved at speilet vil synes å være flytende. Denne ressursen brukes vanligvis på badet, for en omgivelseslyset og punktlig tid, veldig hyggelig, men det er også sant i områder som hallen, hvor det er alltid godt å se forskjellige plan uten å ta opp plass.

9. Vinn et vindu mer!

Når naturlig lys er mangelvare, eller bare ønsker å forbedre, plassere et speil foran et vindu eller balkong. Magisk, vil du få samme ytterveggen parallell utgang uten å ty til jobb eller trekke partisjoner. Ideell, ikke sant? Også, hvis din utenlandske kontoer med planter og blomster du disse kommer hjemme, innlemme dem i landskapet.

10. De kanal innenlandsk energi

Før vi allerede har berørt temaet Feng Shui, men at denne gamle metoden for å oppnå velvære og harmoni i hjemmet, speil (og enda plassering) er grunnleggende. Viktigst, må de alltid gjenspeile noe hyggelig, som en attraktiv utsikt, en vase med friske blomster, en sunn plante, et pent bilde eller et landskap, som ikke lenger vil dra hjem levende energi av et positivt element. Ikke møtt med gateway slik at du ikke sprette eller god energi fra å rømme.

Galleri, 10 bilder
SPEIL: 10 grunner til å elske dem

I galleriet kan du finne mange stiler og typer av plassering av speil, for å gjøre huset ditt ser og glinser.