Soverommet ditt bør slappe av dem og oppmuntre dem, hjelpe dem hvile og å studere ... Men hvis noe matcher våre 10 eksperter er at rommet må vokse med dem.

Små rom, store løsninger

Antonio Cortijo. Clover leder Innredning: Multipliserer lagring. Ordne store skuffer, nesten en meter dypt under senger og køyesenger. Og tilpasse med fargede håndtak. Det er enkelt å endre og tilpasse seg deres smak som de vokser opp. Like viktig som fordelingen er å sikre at barnet har et trygt miljø. For å gjøre dette følger disse tre reglene: velge kvalitetsmaterialer, inventar og forsikring godkjent systemer.

En seng, tre stadier

Murielle Bressan. Grunnlegger og direktør for Nobodinoz: Ett kabinett som er i stand til å tilpasse seg de ulike behovene til barnet hvile, er hovedmålet når du velger den grunnleggende møbler i et barns rom: sengen. Sikre at etter deres vekst, vil vare i minst 10 år. For å gjøre dette, evolusjonære senger er løsningen første er en vugge som deretter forvandlet til junior seng og deretter hjelpe sofa for å lage en lekeplass. De er dyrere, men er en god investering fordi de kan oppfylle tre funksjoner. Vær oppmerksom på at sengen bør kombineres senere med resten av møblene, så ikke velg en for barnslig design. Et sikkert kort? En modell av rette linjer og laget av tre.

Dessuten, ikke bare sengene vokser med barnet, er det også evolusjonære madrasser: de lagt til en ekstra madrass eller kommer med dobbeltsidig, fastere når de er babyer og andre mykere for barn som allerede går.

Edle materialer og, fremfor alt, er tre trenden i babyseng. Farge, hvitt og naturlig tre eller bambus hvitnet. Og i design, stiliserte og raffinerte former. De er best utvikler seg. De kan kombineres med skiftere som blir komfortable skap serverer bordet ...

Spill hjørne studieområde

Carme Gimenez. CGC direktør i psykologi og pedagogikk Center of Barcelona: Hvordan og når man skal skifte? Utvilsomt det viktigste er å følge utviklingen til barnet og respektere deres rytme. Fra 5 år, tar studieområdet mer betydning og må oppmuntres konsentrasjon distribusjon og belysning.

Innredningen av rommet et barn bør følge deres personlige utvikling. I det øyeblikket av overgangen fra område til område studie- spillet er unikt og personlig, og vil begynne når barnet forlater seksjoner leker som ikke lenger tilfredsstiller ham. Under denne prosessen det viktigste er å være oppmerksomme på din smak og gi barnet hva han trenger til enhver tid: fra spill på gulvet maleri på tabellen studie ... Omtrent om fem år barnet begynner en evolusjonær scenen annerledes. På skolen tar for seg begynnelsen på lesing, skriving og annen læring som krever mer konsentrasjon. Og at endringen må gjenspeiles i soverommet. Du bør hjelpe deg å fokusere mer kontinuerlig, derav studere tabellen tar relevans og andre leker går kjører på andre plass.

Det er viktig at barnet pleide alltid å jobbe på samme sted og gjøre det til et behagelig og vennlig sted. Utstyre den med en tavle, et veggmaleri kork stokk tegninger og organisere oppgaver, bibliotek, barne maskinen starter administrerer data ... Det ideelle er å ha tre forskjellige plasser selv innenfor samme rom : å spille, for å studere og sove.

Kunstig lys bør plasseres slik at studien materialet er godt opplyst og ikke skade øyet. Å studere komfortabelt du trenger en myk allmenbelysning og spot, som flexo. Temperaturen bør være rundt 20 ° C i en ren og ryddig miljø. Rekkefølgen og organisering av rommet for å hjelpe deg å studere. -og basic behov til spill og leker er satt bort og ut av syne for barnet når fokus på lekser: studie kan hindre dem. Bare en koffert eller stor boks der de kan gjemme seg.

På rommet sitt, unngå støy, både stereoanlegg, TV og elektroniske spill eller mens barnet studier. Vi må eliminere distraksjoner å fremme konsentrasjon. Styr timer med TV på og av når det gjelder å studere. Det er det beste som er i et annet rom i huset.

Tre essensielle møbler:

 • Tabell: Du må måle minst 1,20 m lang x 60 cm bred og har minst en skuff for å lage blyanter og bøker slik at barna har plass til å studere.
 • Leder: Velg den med proporsjonal til bordet (og begge passer til barnets høyde) høyde. Det er viktig å ha høy rygg. Og dispenserer med hjulene til barnet er 8 eller 10 år.
 • Hylle: For bestilt bøker og historier, og alltid for hånden. Det kan være et møbel som en modulær design eller et par hyller på skrivebordet. I tillegg vil det hjelpe barnet til å sette bilder og personlige detaljer.

Verden er fargerik

Maria Mercedes Barangé og Sunol. Freske maleri eksperter på Stencil Barcelona: "I maleriet går noe, men vi setter pris på smaker av barn som er som liker det miljøet".

 • Opp til 2 år: Optisk for enkle former og grunnleggende farger. Svart og rødt er de første fargene som skiller det menneskelige øye, men i babyens rom, de myke toner bidra til å skape avslappende miljø.
 • 2 til 5 år: Barn identifisere handlinger, så vi foreslår malerier med figurer utfører en aktivitet: spille ball spise et eple, lese en historie ... På dette stadiet, må fargen være stimulerende å oppmuntre vitalitet.
 • Fra 6 år: Tegnene blir viktig, fordi barn identifisere mer med dem (pirater, prinsesser ...). Ta vår favoritt? Undervisning malerier som planet, verden kart dyr, monumenter ... veldig nyttig å lære og være i verden. Og tertiær farger (steiner, persimmons ...) som utdanner sine estetikk er innført.
 • Barn, er det forskjeller: Sannheten er at hver gang det er mindre forskjell mellom dem eller malerier for dem. Selv rosa og feer forbli 'territorium jente', er tendensen til å samle temaer og farger. enkelhet tar, blunker for humor og øko bakgrunn. Vi har en tendens til å male barn som representerer 'eier av rommet'. De ønsker å vises på et fly, en båt eller spille med en dinosaur. "

Stoffer for sensitiv hud

Ariadna Mateu. Expert nettet: Organiske stoffer med allergi ferdig beskytte den sarte huden for barn. Naturlig bomull er alltid en sikker vinner, selv om en sammensetning av 65% bomull og 35% polyester sikrer deg naturlig utgangspunkt og enkle stryke klær hindrer svinn og oppnår farge har større motstand mot vasking. De antiácaros utførelser er egnet for madrasser, puter og gardiner, som har en tendens til å samle støv.

Spill hjelper dem å vokse

Beatriz Coll. Professor i musikalsk bevissthet: Foreldre dele spillet med barna gir dem tillit. Og fremmer intim kontakt, nøkkelen til å styrke bonding. Derfor bør rommet være svært allsidig og stimulerende, og besvare tre faser:

 • Vær med mamma: En nyfødt trenger en nøytral plass, som er ikke avgjørende naturlig lys. Rommet skal bare dekke behovene til barnet og mor: Jeg har alt klart og være stille for å ta vare på barnet.
 • Et sted å oppdage: Når dekket prinsippene for komfort, sikkerhet, sirkulasjon og orden, kan vi introdusere dem til verden rundt dem, og starter med veggene eller farger i rommet.
 • Egen plass. Du kan utdanne gjennom rommet. Lær å lagre, orden og respekt. Vokser opp, er plass selv viktig, rommet hans er hans tilflukt, noe som vil bli mer tydelig i ungdomsårene.

4 triks for å fordele

Rebeca Ros og Óscar Pérez. Minichic erne: Dobbel høyde møbler, med senger oppe og lekeområder eller under studien, er et ideelt alternativ for små rom.

 • Den myke område: Rom for babyer (0 til 2 år) trenger noen elementer, men en av de viktigste er en myk overflate som kan lages med et teppe og noen puter. I den alderen, barn lærer gjennom de fem sansene og er avgjørende for å unngå harde overflater.
 • Tilrettelegge for: Som de vokser, er det plass fylt og det er vanskelig å holde klart. Møbler skal være på høyden for å lette skikker og orden. Kister og skap er svært praktiske deler.
 • Opprett hjørner: Barn elsker å ha forskjellige områder av interesse og hjørner for å stimulere fantasien og later til å være ... Når de vokser og skrivebordet er pålagt, kan lekeplassen være en chill out med stables puffer.
 • Sikre plass: Oppgaven med foreldrene er å holde nødvendig (ikke akkumuleres) og bruke møbler som gjør det meste av plassen.

Et sted for alt

Lali Vayreda og Montse Cot. Dijous dekoratører: Et sted for alt, og alt på sin plass. Slik at barnet lærer å bestille, er det viktig at møblene er laget og spille for bestilling. Slik at barnet lærer å bestille er det viktig å ha en tilstrekkelig møbler, hvor alt er tenkt på detaljer og som dekker dine lagringsbehov. Porteføljer, penner eller fargeskriver, har alt sin plass hvis det er på skrivebordet. Det samme gjelder når det kommer til leker, barnevogner eller er trekonstruksjoner: de må ha et sted å lagre. Klær til utgangspunktet bør utstyre kabinettet med en hengende område med to barer. Til senere fjerne den nedre bar og gjøre det et annet område å oppbevare klær. En frakk rack vil hjelpe oss stoppe klærne neste dag forberedt. Jenter trenger flere bokser og skuffer for å holde tannkjøttet, halskjeder, skjerf ... Skapet barn kan være mer edru.

Etterbehandling tremøbler kan males eller beising. De nyeste bildene er 100% økologisk, og vi er forpliktet til dem i våre prosjekter. De mest populære fargene er en hybrid mellom grå og blå og aubergine tone han ba oss en av våre kunder. Vi likte det så mye at til slutt har vi lagt inn i vår fargekart.

Min bror og jeg, doble Ideas

Helga Hidalgo. Interiørdesigner: Når bruken er delt funksjonalitet må råde. Dette er den "ABC" rom for to ... eller mer.

 • "A": god sirkulasjon. Du må optimalisere plass for barn å føle deg komfortabel, enten når du spiller eller når de studerer. Det er viktig at rommet til å puste og, fremfor alt, at "på" maksimal sirkulasjon plass.
 • "B": to like. Vi må finne equiparidad mellom de to brødrene eller personer som innehar soverommet. Prøver å velferds forholdene er så like som mulig. Gi maksimal -a bod kan være dobbelt-og hvis det er bare én skapet, dette likeverdige og har to forskjellige områder.
 • "C": Harmoni og balanse. Hvis aldre er blandet, er det beste en nøytral, rolig innredning, hvor begge aldre sameksistere i harmoni. Det viktigste er å få en koselig stil.

Bør barn dekorere gjennomgang?

Joaquín Serrabona. Psykolog ekspert på motoriske ferdigheter: Å velge er nødvendig å sette inn tiltak utviklet kognitive og emosjonelle ferdigheter. Ved 7 år, har et barn allerede skjønn til å samarbeide og bestemme aspekter ved å dekorere rommet ditt, som vil hjelpe deg å definere din personlighet og smak. Kan vi stoppe innredningen i hendene? Jeg anbefaler å delta, men har det siste ordet foreldrene, i hvert fall inntil de når ungdom. Som det vokser, vil barnet bli vurdert og bestemme mer om plassen der de bor. Ja, forutsatt at det ikke går mot de avtalte verdiene i familien.

Det respekterer til plass, er det viktig Instilling hos barn respekt for privatliv. Banke på døra før du går inn, respektere gjenstander og materialer av andre ... Dette er ikke å invadere hverandres plass. Og det beste er å lære ved eksempel.