Et rom titt større er ikke bare et spørsmål om meter du har, men hvordan vi leke med farger. Og, som det viser en knapp, viser vi deg hvordan du kan endre dette rommet bare male vegger og tak på en annen måte. Bare å spille med to fargene du ser hvor plutselig virker mye mer romslig, lys og varme.

Galleri, 4 bilder
Fire måter stue og male det

1. Bredere

Hvis gulvet og taket aksje rik tone og veggene er malt i en lysere farge, synes plass til å utvide og legge meter. Det er en veldig god løsning for trange rom, der den søker å oppnå større romfølelse.

2. Too langstrakte?

Hvis stua er for lang, og ønsker å redusere noe av denne følelsen av endeløs slutten, male bunnen en mer intens tone og komme nærmere redusere følelsen av røret.

Relatert til denne artikkelen

Triplets farger som forvandler stuen din

De jobber!

Triplets farger som forvandler stuen din

3. Utvid plassen

Hvis du er ute etter, ikke bare utvide en smal plass, men ønsker å gjøre rommet virker mye større samlet (høyere, lengde, bredde ...) deretter male vegger og tak i samme tone. Ja, det er klart. Så du får at grensene er utvannet og dermed få amplitude.

4. Gi mer luft

Male taket med en mye lysere nyanse enn veggene er hva du får ham vekk fra bakken og gjør at rommet virker større. Det er et perfekt valg for områder med svært vakkert tak.

Galleri, 4 bilder
Fire måter stue og male det

I galleriet kan du se de fire påfølgende sekvenser, slik at effekten oppnås i hver kombinasjon vil være mye mer synlig og åpenbar. Du vil se hva det er i stand til å farge! Hva gjør utvider du en lang, smal korridor eller live opp et kjedelig bad? Ikke gå glipp av disse andre spesielle effekter som du kan få bare med maling og alt ekspert råd om dekorere.

Kraften av farger

Med maling ikke bare du kan oppnå en annen visuell oppfatning av plass, men også avhengig av valgt vil oppnå noen hensikt eller annen farge. Visste du at den grå lyset kan formere seg hjemme? Eller at beige er perfekt for store områder som er mer innbydende? Se på virkningene av hver farge i dekorere.