Vi ønsker å sette pynt på et fat. Og denne gangen vi ikke slå rundt busken. Denne gangen la oss gjøre det bokstavelig. For dem, skuffene ikke alltid får den oppmerksomheten de fortjener. Men hvis du ser nøye på disse bildene som du elsker (det koselig stue, denne velsmakende soverom, kjøkken ordenadita ...) Go! det er alltid skuffer villig til å kaste i det å skape unike og organisert mellomrom.

Galleri, 17 bilder
Gode ​​ideer til å dekorere med hyller

Brukes til å dekorere, å sortere, organisere, å flytte komfortabelt flere objekter i en tur, for å transformere en beanbag på et lite bord støtte til den grenen eller de enda mer spesiell lysestake, for å lage center ... de er et ondt varsel! Bare å vite plukke dem, finne dem plassere hjemme og la fantasien. Innenfor skuffer Ideene blir servert!

Former, størrelser og materialer

Hvis du fortsatt tror et brett må være runde og metall Ja, som er typiske for bransjen hostelería- vi anbefaler å nullstille og starte fra scratch.

Tre dresser brett med kopper og krystallglass og bukett flores_452178

Fordi vi i dag kan finne dem i alle tenkelige form, fra geometriske mønstre til uregelmessige og organiske linjer, svært fasjonable. Og mange materialer er tre, metall minnes kobber overflate er tendency-, glass, plast, fibre, stein, keramikk ...

Gitt denne rekke alternativer, er det viktig at før de bestemmer seg for en eller annen design, tenk på hvor du skal plassere den. Det er måten å få alle forhold: du vil velge ikke altfor stor skuff eller omvendt, mini, som ville være latterlig i settet.

Queens center

Selv om de er dekorative alene, er det i selskapet når de får alle sine dekorative potensial. Enten i en sammensetning av flere plater eller ulike objekter i ett stykke. Faktisk er dette en av de alternativene som vinner for sin allsidighet og funksjonalitet.

Semitoma salong med salongbord med to komposisjoner av skuffer

Det er allsidig fordi bare endre én eller to stykker av sammensetningen å se ut som en annen. Og praksis fordi det er en svært dekorativ måte å gruppere små dekorative gjenstander som ellers ville bli spredt, og vil ende opp med å gi inntrykk av lidelse. I tillegg, når du trenger den plassen du bare nødt til å fjerne skuffen og klar. fri overflate. Så du slipper å gå å ta en dings dings.

Når det gjelder å lage en sammensetning av flere magasiner, er det best at det er en dekorativ link (samme farge, materiale ...) mellom dem. Så det gir mer følelse hele stedet for hvert element går forbi.

Lys og blomster, la ham aldri mangler!

Når du foretar sammensetning, blomster og lys er de beste følgesvenner til skuffene. Lag en dynamisk sett full av liv og varme. Avhengig av hvilken type blomster, vil sammensetningen ha en mer feminin og delikat eller en mer uformell eller festlig fargetone. Ha det i tankene.

Detalj med glass brett med to matriser sammensetning i briller

Og ikke vær redd for å blande ulike materialer, enten med flere brett og ulike gjenstander i den. Du får personlig touch så ettertraktet.

Galleri, 17 bilder
Gode ​​ideer til å dekorere med hyller

Sjekk ut galleriet vårt og bli inspirert i de ideene vi har samlet inn. Du vil sette den på et fat!