Husker du tetris? Den bestselgende konsollen spillet i historien som måtte plassere små biter for å få mest mulig ut av hullene. Det er møbler som gjør det samme, men uten fengende melodi i bakgrunnen. Smal, kutt eller forlenge avhengig av den tilgjengelige plass med et meget klart mål, som ikke er til å bevege seg fra skjermen, men muucho orden og legge til lagring. Tør du å spille?

Symmetrisk og grønt, hvorfor ikke?

Når det gjelder orden, symmetriske divisjoner er dronninger, fordi mens du legger lagring øke følelsen av balanse. Hvorfor et rutenett er et godt valg for en bokhandel, og er tegnet av interiørarkitekt Maria Burgos-Bosch.

00342795

I mote farge

Hvis veggene er grønne, hvorfor du ikke kan være i bokhandelen? Dessuten vet du det er mote farge. Og ved vinduet, er det en lys personlighet og valg. Biblioteket er akkurat der det er mest nyttig: i leseområde. Og det har alt: opptil 60 cm område lukket skap, derfra hull for bøker og på toppen, en dobbel boks som skjuler split air condition.

Galleri, 12 bilder
Spille Tetris og vinn en PLUS LAGRING

Et bibliotek med tosidig

Og svart arbeid! I dette biblioteket arbeidet er mangedoblet. Først er det en hylle som brukes til å lagre leker, bøker ... hva det tar i barnets soverom. For det andre, det gjør separator mellom rasteplassen og studere. Og for det tredje og fjerde plass, er grunnlaget for hodegjerde, på den ene siden, og pulten, på den andre. Når det er sagt, muuucho arbeid.

00427890

og langsynt

Den gode nyheten er at dette er et kabinett som arbeid i mange år. Når jenta sove i dette rommet vokse lakkert MDF sokkel vil være like nyttig. For ungdoms rom bare endre bakgrunnsbilde og utvide bordet og klar. Og de sier, forsiktige møbler armed!

Et bibliotek i gangen?

Ja, det kan vi. I dette huset, dekorert av Pia Capdevila har partisjoner blitt erstattet av tilpassede møbler som denne store biblioteket. Det er i en passasje og 30 cm mer enn en partisjon fond oppfyller alle bøkene i huset i ett enkelt kabinett.

Bibliotek i DM trinnet til techow00404278
Hans tykke hyller

De gir en moderne luft og store hull, ca 80 x 80 cm, leke med interne avdelinger, avhengig av om du holder bøker eller store dekorative gjenstander. Det har også lukket i bunnen for å lagre og holde følsomheten av støv, slik som kopper områder, og "stygg"For eksempel dokumenter.

Den er laget av lakkert eik off-white, for å gjøre det lettere, og ryggen var dekket med parkett lameller for å gi mer varme og koble sammen med resten av innredningen. Godt tenkt!

Når vinduene er grensen

Skapet husene er spesialister bruke plassen under vinduet og den nederste hylle er bevis for dette. Det gjorde DM utenfor og tre inne, det passer som hånd i hanske, ikke bare høyden på vinduene i galleriet, men også fordi den har hest skjema "L". Dette kalles ikke vil ta en cm tapt.

00406034

Og også den integrerer inne plugger, noe veldig nødvendig når hyllen brukes til å støtte lamper og andre dekorative gjenstander. Og selv om det er litt bakgrunnsinformasjon, bare ca 30 cm, eik som har foret på baksiden gir deg mer dybde og varme pluss, det er alltid bra.

En drøm vajillero

Den bemerker at denne enheten er planlagt på millimeteren med kjærlighet. Hver plass har blitt designet slik at alt, har absolutt alt sin plass. Og til slutt, passer som et puslespill på bare 35 cm dype.

Ode for å bestille

Vær også oppmerksom på at i dette kjøkkenet som så mye matlaging som å ha alt i orden. I tillegg tenker på grunn av størrelsen på hver hule vajillero har tatt hensyn til at kjøkkenutstyr og husholdningsartikler er mest brukt hånden.

00382543

Den vajillero, en utforming av Antonio Gaby Conde Sanchez Olmos, er delt i to like organer. Toppen er en stor vin rack. Redskaper for daglig bruk er den sentrale og mest tilgjengelige område i en høyde på mellom 80 og 150 cm. Mens toppen er det sporadisk bruk og lavere, lukket, små apparater. Nå det er et spill av tetris runde.

Galleri, 12 bilder
Spille Tetris og vinn en PLUS LAGRING

Hvis du vil vite mer om denne møbler og se dem i detalj, inkludert tiltak og tegning, er du treg til å gå inn i galleriet.