Prioriter dine behov, begrense endringer og nøye velge materialer er fremgangsmåten som vil gjøre kostnadene ved reformen. Vi forklarer hva du bør vurdere og presentere deg med tre alternativer for å forvandle kjøkkenet i henhold til budsjettet.

Praktisk og skreddersydd til dine behov

Reformere kjøkken til en god pris mulig. Hemmeligheten er å velge sterke og økonomiske materiale (for eksempel steintøy belegg, laminat benkeplate eller laminat skap) og tenke på dine behov. For eksempel hvitevarer: Er du virkelig kommer til å bruke ovnen med så mange funksjoner? Derfor, før du setter på kjøkkenet "opp ned" tenke over hva du trenger og hvor du kan spare. Når du bestemmer deg for at du kan ty til online selskaper som Ikea planleggere (www.ikea.es/planificadores) eller The Singular Kjøkken (www.comparatucocina.com) legger til din disposisjon. Det er en god måte å se på mulighetene for hver distribusjon, samt kombinasjoner av materialer. Generelt, modulære kjøkken, som Scavolini, er også et godt valg. Hvis tross for å ha et begrenset budsjett ikke vil gi opp visse ting, kan du kombinere materialer. For eksempel kan du planlegge herdet glass skap høyt og lavt laminat eller laminat, for eksempel Doimo. Og du kan plassere en høy avsats Silestone bare i matlaging området og lavere put (eller ikke for å si det) i resten.

De tøffeste materialer

På kjøkkenet bør du la deg bli guidet av estetikk, men fremfor alt praktisk. Steintøy er en av de beste alternativene til bakken. Overflaten er i stand til å etterligne alle slags overflater (tre, marmor, skifer), og også slitesterk og enkel å rengjøre, har en svært rimelig pris. Telleren har også mye slitasje. Laminert er den mest økonomiske. Men hvis du kan investere i en granitt. Det er veldig tøft, og det er et bredt spekter av design utover den klassiske spraglete grå. 

Investere i anlegg og materialer

Med litt over budsjettet verdt å investere i mid-priset materialer og utstyr med flere funksjoner for kjøkkenet pluss skifte image, du gjør livet enklere. Det er på tide å betale mer oppmerksomhet til benkeplater og gulv, noe som i stor grad definerer karakter av et kjøkken. Også satse på mer effektiv teknologi og bry oss mest "eco" del.

I dagens kjøkken microcemento (ca 80 € / m2) er et godt alternativ til pels både gulv og benkeplate. Dens fordel er at det er installert på toppen av den eksisterende overflate uten å fjerne det foregående belegg, som reduserer kostnadene og reduserer varigheten av arbeidet. Vanligvis ca tre dager må søke påfølgende lag. Et annet alternativ er å gå for naturstein som marmor. Det er et sikkert kort på kjøkkenet, hvis du får en god impregnering behandling vil vare i god stand i mange år. Med hensyn til skap, kan du velge høytrykks laminater, tykkere og polyuretan postformados.También kanter presset på en MDF-plate eller belagt fronter med (veldig veined øverste laget av tropisk tre og intense farger ). På innsiden, store skuffer, compartmentalized og godt utstyrt, ta mer av plassen. Og flyttbare løsninger, for eksempel Arrital Cucine, dra nytte av utilgjengelige områder.