For noen år siden har et hus i landsbyen (for de fleste) var ikke en stor avtale. Vel, det var en billig ferie destinasjon, ja. Men nå .. det er det mest! Og den rustikke stilen tar mer enn noensinne, og har lært å være tålmodig etter urbanite feber, nå revurdere sin langsomme livet stil. Hvis du har planer om å reformere huset ditt første folk trenger å vite er at du trenger spesialbehandling. Gjenopprette mer enn endring, gi mer lys og leke med elementene uten løs fra sin essens er grunnleggende.

Nei, landsbyhus er ikke alle det samme, selvfølgelig, men de er vanligvis som fettere fordi deres DNA har noe til felles. Hva?

• Spaces "Rubik": det er også compartmentalized. Før, familier var mange og hadde også plass til å blokkere, lager, etc.

• Miniventanas: spesielt på steder hvor kulden er intens.

• Nåværende bit Oppdateringer: Kanskje reformer i det siste ble gjort for å forbedre huset som nå synes avvik som undertak, kledning tilsløring eller skjuler vegger og originale gulv svært verdifulle ...

00437074
Du reformere innebærer ikke bare sette dem til din smak, mer rustikk, mer moderne, provençalsk eller mer neorural, men også forberede dem til å oppdatere dem strukturelt.

Har du starter vognen foran hesten? Nesten ...

Først på listen over tiltak som skal iverksettes er å rydde opp i huset til fuktig og sprekker, sjekke status på bjelkene (selv hvor det er), etc. Og så må vi forbedre dekselet hvis det er nødvendig, fordi det kan være ansvarlig for mange av problemene med huset.

00449875

Discover og henter

Gå finne de opprinnelige materialer og gi dem et nytt liv. Hvis du for eksempel står med undertak, forlater strålen og entrevigado syn.

Hvis de var for mørkt eller ikke var i god stand, sanéalos og hvis du vil, male dem hvite. Visuelt vil bli lettere. Og på bakken, prøver å gjenopprette den opprinnelige fliser. Hvis du ikke har nok i god stand, kan du vurdere å kombinere dem med tre lameller eller microcemento.

Relatert til denne artikkelen

15 rustikke rom til å nyte

Fall in love

15 rustikke rom til å nyte

Et hus som inviterer

Byen huset er vanligvis et sted å slappe av og nyte det skal invitere og dele. Så planlegger mellomrom tenker om det. Hva bør du vurdere? De har nok meter til å møte med deg uten å si "Få opp skjedd".

00433891

Hvis ikke gjort på forhånd, bo eller ja som må endres er kjøkkenet. I landsbyen husene brukes til å skjule fordi det ble ansett "synlig" var inngangen og spisestuen, men kjøkkenet ... ingen måte! Få henne bort fra sitt gjemmested og comunícala med spisestue og / eller salong. Målet ditt bør være å designe en komfortabel og lys for langsom matlaging plass og langsomme livet.

Ilumínala!

Utvidelse eller åpning av nye vinduer eller mellomrom som kommuniserer med buer eller trinn uten dør karmen. Du får lyset til å flyte gjennom hele interiøret uten å møte hindringer.

00378445 O

For å gjøre dette, note heller ikke dekke vinduene med tunge gardiner, faktisk, ofte landsbyhus har ofte vakre treverk verdt å vise, så spør deg selv forlate "naken". Selvfølgelig, distribuerer bitene slik at ingen tilstopping lys. Og velge lime eller male i lyse nøytrale farger hvis interiøret har materialer "vekt" som tre eller mørke steiner.

Og på loftet?

Der det pleide å være et loft eller en tørke halm, for eksempel, har du muligheten til å bo med sjarmen av huset. En god idé er å plassere master bedroom utvide eller åpne vinduer i veggene.

00461034

Selvfølgelig må lokket være i perfekt stand og husk at du sover på loftet uten problemer, trenger å tilstand det godt: oppvarming og air condition, hvis nødvendig, vil være grunnleggende stop et spill for dem i budsjett-.

Og nå ... ikke gå glipp inspirasjon. Vi inviterer deg til å delta i vår galleri og finne ut hvordan de har renovert noen av de vakreste villaer av skapet. Som liker.

Galleri, 12 bilder
Reformere hvor godt en TOWNHOUSE