Med lite du kan gjøre mye. Og hvis du ikke tror, ​​gjennom disse forslagene: fra hall til soverommet, gir vi deg 12 ideer til å pusse opp huset ditt med kjøligere luft og danner lettere. Ser vi?

1. Alt du trenger i en svært kort

En liten hall kan være like praktisk som en bredere en. Her en vinkel på ca 2 m2 har alt du trenger: et speil som dobler lyset og lar deg se; en kommode grunne for tilbehør, nøkler og kort; og en bank for å fjerne sine sko og lagre. Hvem gir mer enn noen få meter?

Hall med møbler syltet

2. lunge hjem

Dra nytte av et galleri eller et hjørne av vinduet for å lage en liten "lunge" hjemme. Hvis du møter planter som: espatifilo, Areca, palm ... og skape et dekorativt grønt hjørne, rense luften, og fuktighet kontroll justerer til atenúas støy. Oppretter to nivåer og sette på et mindre bord. Vil du vite hvordan du kan lage din egen skritt Vergel? I denne videoen viser vi deg hvordan du setter opp et hjørne av skygge planter. Hit stykket!

Galleri, 12 bilder
Pusse opp! 12 Veldig frisk og ideer SENCILLAS

3. En seng, to stiler

Munter og avslappende. Se på bildegalleriet og se blå sengeteppe med matchende puter "cool" alene en seng med sengetøy og hvite kvadranter. Hvis du kombinerer med annen pastell blå (rose, vanilje ...) toner, er resultatet fargerike uten å være glorete. Du kan gi mer liv med noen stempling touch.Sammenligning stiler av senger

Romantiske og lyse. De små blomster av dyne og pute (i Sitjar) omgir sengen med sin romantikken. Styrke sin feminine luftputer makramé (Lexington, La Maison) og linfrøolje med en strek (i Sitjar). Alt i fløte og beige toner, så varmt som et lys kombinasjon.

4. Gi prominence til spisestue

Servering høydepunkter personlighet når de deler rom med stue med tapet. Du må bare være belagt med veggen der den hviler. Velg forhånds limt, enkel å installere papir som gir prominence ikke kolliderer med innredning av rommet. Hva om jeg spare en del? Du kan alltid ramme den og lage et bilde, ser du i bildegalleriet.

5. På badet, ingenting i sikte

Den åpne dramatisk forbedrer møbler tendens til uorden. For å unngå dette, bruker kurver og lagres i hver type produkt: håndklær, geleer, sminke ... Disse, stoff, Ikea og er veldig praktisk fordi du kan vaske i vaskemaskinen.

6. Pynt med meldingen, gjenstander som snakker

Se på bildegalleriet. "Aldri slutte å tro på deg selv" på sengen og "drømmer" i en av putene. Pynt med meldinger er trendy og gimmicky. Du kan kjøpe stykker med meldingen som allerede er skrevet, som dette bildet av Leroy Merlin, eller tilpasse det selv med en setning som du liker, eller har du bevise inspirerende.

7. Møbler i blått og hvitt for veranda

Hvis møblene på terrassen eller hagen er svært forskjellige (fiber, tre, bulrush ...) et strøk maling vil hjelpe deg å passe perfekt. En frisk og lyse kombinasjon som aldri svikter? Hvitt og blått. Bruk dem i forskjellige nyanser og styrker sin tilstedeværelse med sitteputer, som her.

Veranda med kurv sofaer og bord blå sentrum

8. På badet barn

Hvis barna dele bad er grunnleggende at alle har sin egen håndkle. For å skille, er et dekorativt og praktisk triks for å kombinere ulike farger. Velg håndklær myke toner og koordinerer tannbørste og såpe.

9. To meget hyggelige buketter

Silvestre for hver dag. Dette bukett formidler friskhet og en avslappet luft. Den "skyldige" er dens små blomster som fyller det med livet. Det mest slående er bunter av veggpryd i rosa og lilla. Voks blomster hvit bukett og gi kroppen til den japanske tistler, karmin, sette den sterkeste notatet.

Sammenligning av buketter

Romantisk, for spesielle anledninger. Alvoret fersken fargede roser er stjernene i denne delikate bukett. De har blitt kombinert med francesillas og hvit fersken og lyse grønne blader akasie. Den mest eterisk finishen: Panicum corsages som gir en luft nesten brudebukett.

10. Dekker enkelt å gjøre

Du kan gjøre noen deksler for puter uten sy glidelåser. Velg fargerike stoffer og syr firkantet forlate "åpen" tilbake. Faste bånd på begge sider og bruke dem til å lukke deksler med pil.

11. Magic Box

Bruk bokser i forskjellige størrelser og farger for å organisere inni skuffer. Så du vil holde orden. Velg størrelsen på boksene avhengig av hva du skal lagre bokstaver, briller, bøker ...

Galleri, 12 bilder
Pusse opp! 12 Veldig frisk og ideer SENCILLAS

12. Har du 2 timer? Du kan fornye garderoben din

Gi et nytt utseende til garderoben og alle soverom dører maleri. Hvis du bruker kritt maling (ja ja, den berømte kritt maling!) Vil være veldig lett, fordi du ikke trenger å forberede overflaten på forhånd, bare rengjøres med en fuktig klut for å fjerne støv.