Nattbordet er som vår personlige assistent. Det vil si: Du har å gjøre livet vårt enklere, spesielt som et spørsmål om "berøre" (Hvem ser ikke for ting å famle i midten av natten?). Du må være like, men nødvendig. Være praktisk og får sammen med resten av innredningen. Men så kan du gjøre alt dette må vi først vie litt oppmerksomhet (som når vi gjør en trening eller trening til det nye kontoret). Og dette er veiledning for å dekorere bordet perfekt kveld.

Når du velger bordet neste trinnet er lampen. Hvilken modell? Vi hjelper deg å finne din:

  • etter middagenHvis du har nok plass på nattbordet dette er den mest praktiske, fordi du kan skjule ledninger bak, og det er mange flere modeller å velge mellom.
  • anhengHvis du ikke har mye plass på bordet, er dette det rette for deg. Ikke la for stor avstand mellom skjermen og bordet. Husk at dette er et punkt lys og ikke generelt på tvers av soverommet.
  • gjelder adresserHvis du elsker å lese før du sovner velge vegglampe med styrbar fokus.

Relatert til denne artikkelen

20 stands allerede ønsket Morfeo

DIN SIDE

20 stands allerede ønsket Morfeo

Hva annet kan du ikke gå glipp av på bordet? En analog klokke. ¿Analog? Ja, ikke mobil. Dets bølger kan forstyrre din resten. Også, ikke glem å plassere et brett kan forlate briller, ringer, krem ​​... Dette vil unngå å forlate uansett sendemodus og følelse av lidelse. Noen personlige detaljer som på bildet, og boken du leser på den tiden (og ikke de som har lest det siste året plasseres i en endeløs tårn) tilstrekkelig til å fullføre utseendet. Få inspirert og dekorere bordet ditt perfekt kveld. Husk her: less is more!