Bor du i en leilighet noen få meter? Sikkert du noen gang har tenkt at det er bygget mot deg. Fortvil ikke! Med en rasjonell distribusjon, en kompakt møbler og en mer kreativ look, vil målerne bøye og ditt hus avgir optimisme. Hvis meter i hjemmet ditt er knappe, glem det konvensjonelle, og organiserer plass annerledes. Hvis du har tenkt til å passe en standard hus i en studie av 30 til 60 m2, vil resultatet trykke ned. Møbler blitt gigantiske og små miljøer. Løsningen er å endre skalaen og mentalitet. Bruke ressurser på å viske ut grensene, klemme centimeter og oppfinne atmosfærer som stimulerer. I utgangspunktet er det mangelen på plass kamp med åpne og fleksible layouter, integrert og kompakt lagring, og personlige og til og med scenografiske dekorasjoner. Men la points ...

Bo med det grunnleggende

 • Bestemmer hvilke innstillinger du er avgjørende: en stue? Et spisestue? Et kontor? En dressing? Eller soverommet?
   
 • Definerer hvor stort det skal være hvert opphold du har valgt: hva som bør være mer romslig? Hva kan være minimale?
   
 • Du bestemmer om et miljø kan fylle flere funksjoner, for eksempel stuen blir, når natten, i et soverom; eller hvis spisestue med klappbord, kan pulten bli ettermiddagene.

Vær kreativ i distribusjon

 • Å oppfinne amplitude, integrerer visuelt hele huset. Tanken er at øyne og lys for å sirkulere uhindret bøye meter.
   
 • For å gjøre plass behagelig, sjenerøs henseender trasé trinn (0,80 m minimum).
   
 • I studier av 30 m2, ideelt sett alle rom, unntatt badet, er sammen. Ujevnheter i tak og gulv, lys, tepper og farger vil hjelpe deg å definere flere områder i en diaphanous alt.
 • Fra 40 m2 er mulig å etablere godt posisjonert divisjoner med lave møbler.
   
 • 60 m2 du kan tildele plass til soverommet selv. Men reduserer partisjonene til et minimum, og hvis du kan, erstatte dem med overskap og intercom uavhengige rom med store åpninger eller correderas- og om faste glassvegger som kan lukkes med skodder eller persienner.