1. Start med et kart

Jente sitter på en balkong

Før du begynner å plassere møbler, ta en notisbok og en blyant. Tegn et lite kart og dele soner: avslapningsområde, vann område eller sted å spise. Gjør din liste over må tømme bagasjerommet på bilen for shopping.

2. Fyll den med farge, liv

Terrasse sittegruppe og fuchsia malt vegg

Det risiko! Vær modig! Velg levende og intense toner som minner deg om du er i sommer. Kanskje du kan male en vegg eller sette lidenskap røde puter med dristig. Møbler og fargerike blomster og planter kan også hjelpe deg å fylle terrassen av farge. Kreativitet til makten!

3. I lys av månen ... Av lys!

Uteservering med utsikt over havet

Stående fakler, lykter, lysestaker eller lysestaker, er begge alternativene bra. Legge varme, skape en intim og vennlig atmosfære. Sett dem i grupper for å lage lampepunkter i ulike områder. Og ikke glem å sette en citronella stearinlys for å holde myggen!

4. Uten møbler

Liten terrasse med chill out området

Jeg vedder på at du lurer på "Hvordan gjør jeg?". Nøkkelen er å lage en terrasse stil chill-out puter eller puffer, du kan bruke dem som et bord eller sitte. Andre elementer du ikke kan gå glipp av er en hengekøye, en plen område å strekke og tepper til å gå barbent naturlig fiber.

5. utsikt til dine behov

Terrasse med vintreet på et gitter

Hvis du elsker deg selv', plassert noen innhegninger og velge en rekke klatreplanter som eføy eller bougainvillea å slutte å se på den grå veggen av bygningen motsatte. Selvfølgelig må du vente en stund å vokse. Et annet alternativ er bambus, veldig sterk og med et rustikt preg.

6. Gi opp solen og det gode liv

Balkong med kurvstol

Hengekøyer er den ideelle og mest komfortable alternativet. Men hvis du ikke har nok plass til dem, vil veggene bli dine allierte, fordi det kan installere et anheng. Flettet lenestoler eller et teppe og puter er et annet alternativ der du kan slappe av.

7. Grow urter

Potte urter og tomater

Velg et hjørne og sette et bord med fire eller fem potter med ulike urter som lavendel, rosmarin eller salvie. De bringer en frisk, behagelig duft og inviterer deg til å komme og slappe av. Du kan også vokse oregano, timian og basilikum smaken retter middager på terrassen.

8. plukke den opp i løpet av et øyeblikk

Detalj garderobe kommode med puter og servise

Kister og badebukser som er installert i forskjellige hjørner eller høy og smal hvis du har plass møbler. Holder inne puter, hengekøyer, lys og alt som kan bli skadet hvis venstre utendørs, og en gang ned en uventet summer storm.

9. Gjør det meste av fritiden

uteservering terrasse med to venner å spise

Ikke verdt å ha en terrasse 24 timer til rådighet, og ikke dra full nytte. Hvis du ikke gjør det deg, vil vennene dine være ansvarlig for å markere din agenda. Så begynne å tenke på alle de aktiviteter som du liker å gjøre alene petit komité eller gruppe, og organisere dem i detalj.

10. Ikke glem grillen!

Grill i en rustikk veranda

Grillede grønnsaker, grillet kjøtt, grillet fisk ... sikkert gjør du sikle tenkning av rettene vil du spørre dine gjester! Plasser den i et hjørne hvor røyken ikke går inn hjemme eller forstyrre naboene for å unngå problemer og bon appetit!