Du er ikke vant til kameraene? Han ser i sommer trener du fordi du og ditt hus kommer til å være mainstream. Og her har du det meste av det meste av sommeren 2017, og tro oss, fanger den.

se Middel

Hvorfor ser Middelhavet tror du? Høyre. Hvitt og blått. hvite vegger, hvitt vasket møbler konstruksjon, tekstiler og detaljer i hvitt og blått ... Hva er blått? Gode ​​nyheter: alle er verdt.

Semitoma blå lenestol i stua med hvitkalkede vegger

Men ikke bare leve hvit og blå Middelhavet utseende. Så det gjør lys, enkelhet, naturlige materialer og, selvfølgelig, marine detaljer.

Og snakker om blå ...

Ikke bare i tekstiler kan du bruke blå. Det er så trendy at det farger alt, gir det en frisk og rolig luft til huset ditt. Azulea deler som dører, skap, panel, bjelker, detaljer ... Resultatene er så spektakulær som de av dette kjøkkenet.

rustikk kjøkken i blått

fresquíiiiiisimas tepper

Ikke langt fra bare jord. Hva er anlegget tepper, perfekt for sommeren fordi de er kule, regulere de luftfuktighet (perfekt for stranden husene), og er vel å gjøre med.

hvitt rom med naturlig fiber teppe, hvit sofa med grønne puter, tre stoler med armlener og utgang til veranda

Relatert til denne artikkelen

Sommer 2017 trender i utendørs tekstiler

det tar

Sommer 2017 trender i utendørs tekstiler

Men det er mer i styret til fibrene ...

Fordi du kan ikke bare bruke i tepper. Naturlige fibre vil være perfekt møbler, tilbehør som hjelper deg med å organisere (kasser, esker, kurver ...) og dekorative detaljer.

Og hvis du virkelig ønsker å sette den siste av det siste, bud for Esparto. Bli en tøff fiber som ble forvist til bruk "byen" vedtatt å dekorere huset med masse karakter. Et bilde for å skjerpe appetitten ...

00455283

hot reisemål

eller Forest Days 02 OpenTentDecking

Campingplassen er moderne. Men ikke vær redd. Ingen ubehagelig og overfylt camping du allerede vet ... men det gir deg en unik opplevelse med alle bekvemmeligheter, lys, vann, komfortable senger, intimitet, ta kontakt med den fantastiske naturen og unike arenaer. Vi går inn i denne sommeren vi går &# 39; gampling&# 39;! Du vil se fra vintage campingvogn til luksuriøse telt, tre hus, etc.

Pantone varmen

Hvis du blå er ikke den fargen du liker ... du har mange flere alternativer, og du ville ikke tro at sommeren, som vår, er fargerik eksplosjon og 2017 kunne ikke være annerledes. Summer palett har farger som passer enhver smak: det er energisk, levende, lyse og avslappende, perfekt for lavere hastighet når kroppen krever en velfortjent lur al fresco. Denne gule er en av dem, men det er mange flere!

Detalj ytre sofaputer og gul pledd, grå og hvit pute, hydrauliske bunnkar og plantas_433263

Og ved siden av de mest levende farger, det er en annen veldig kul og trendy område: godteri farger. Pastellfarger med store doser av hvite, noe som gjør dem lyse og frisk. Klar, glatt og frisk trend, har forlatt rommet for barn -i som begynte å farge reinar- hele huset gir vintage luft.

Semitoma snack bord i exterior_410907

Men pass på, ikke falle i fellen av å tro at de er bare barnevennlig. Faktisk, de er perfekte for sprut farge (og små doser av ømhet) i hele huset. Et annet punkt i sin favør? Eller trøtt, fordi de er veldig nøytrale toner eller gå ut av stilen

Utenfor for å nyte solen og månen

Solen, men under tak. Pergolaer, valg av materiale som du velger, er et must for sommeren hus. Og du trenger ikke en stor hage å ha en. Faktisk er det er avtagbare fra 200 x 200 cm, selv om fast vanligvis måler fra 300 x 300 cm. Har disse tiltakene ikke legge opp? Du kan alltid planlegge det som, justere centimeter til behovene til din terrasse eller hage. Her har du en idé bougainvillea tak, men hvis du gir et klikk oppdage mange flere.

00389595

Selv om noen ganger den enkleste hjørne kan være den mest sjarmerende og pergola kan være en enkel vintreet eller et tre med lange greiner eller skyggen av en indre gårdsplass ...

Det er et spørsmål om å velge komfortabel, lys og tekstiler stykker omgi deg med planter som gjør at du føler deg i ditt eget paradis. En kjepphest, dette, aldri, aldri skjer.