Boken du leste har vist seg mugg og i stedet nettbrettet illsint. Siden du fant gulvet, har du blitt "Premium bruker" Pinterest (Har du sett El skap?). Stor. Inspirere deg til å vite hvordan du liker å dekorere hjemmet ditt før du går shopping er rebién, men når du har føttene på bakken. Hvis du tar utsikt over den lille skjermen og se at du har montert et slott i luften ... vi må tilbake til jorden. Forteller om 3-1, tilbake til soverommet og begynner å planlegge den perfekte (og realistisk) dekorasjon. Skal vi dit? 3, 2, 1 ... våkne opp!

00395767

Hva er det du sier?

Du har god smak. Bygge alle dine nålene. Men det er Mr. Budget fikse dagen og bestemmer selv hva som holder og hva som går på handlelisten. Og hvis du ikke har tatt Pasalabra potten, kan du ta din hakke. Å ikke gå galt, følge denne regelen: "NO midlertidig investerer i stykker". Hva er de? En god sofa, en god seng og et bord og komfortable stoler virkelig.

Sofaen of Sighs

Vi snakker ikke om en sofa som vil føre til en Oh! men en! Ohhhhh! Og som ikke får en fin sofa (også), men en komfortabel sofa. Så ikke lede kjøpet utsikt, men det stedet der bak mister sin kyske navn. Og veldig viktig: ikke mas. Prøv det riktig. Sitter med føttene, strukket ... En sofa skal være komfortabel du bruke den som du bruker den. Her hjelper vi deg å velge den perfekte sofa for ditt hjem og du.

Sengen av dine drømmer

Ikke skimp på utgifter. En god madrass en god madrass og en god pute. De er den vinnende trioen.

00452077

Headboard endre så ofte du vil, men et godt team av koster penger, og det har til å vare de neste 10 år som den første dagen.

Du vil motta muuuuuuchas besøk

Fikset. Enten du kommer til å leve alene, som om du kommer til å være et par. Vær forberedt på å motta dem. Vi mener ikke å få en spektakulær tallerkener og glass til toast perfekt, men du gjør med et bord og komfortable stoler.

00394853 O

For dagen skal være, selvfølgelig, men også for store skrivebordet. Hindrer siste slurk av kaffen multiplisere "Vel, jeg kommer til å gå meg ..."Mens de prøver ikke å miste lumbar å stige.

Uunnværlig lav pris

  • Gardiner. Noen vinduer uten gardiner er ... definitivt trist. Ikke bruke mye penger på dem, fordi skreddersydde er dyrt, og hvis du overføre deg herfra på en gang, vil de ikke tjene deg i ditt neste hjem.
  • Lamper. Ingen naken lyspære! Med mindre vi snakker om Edison comme il faut.
  • Ons. Dekslene av puter, pledd, laken ... Du har ikke mye penger du bruker for å få det utseendet du liker. I tillegg er det bedre å være økonomiske deler. Så det vil koste endring som du endrer smak.

Dra nytte av rullen "RE"

Det tar alle gjen, resirkulerte deler, restaurert ... tar nytte av denne trenden også lave kostnader. Ser spor, spør din bestemor å la deg ransake i kjelleren din, se på det stykke at din mor skulle kaste og gi nytt liv ... Du gir personlighet og varme. Men pass opp! en ting er et stykke historie og en annen laget stykke pulver. Gjenopprette den hvis det er hensiktsmessig.

Lyst til å gi den karakter? 25% av møblene er arvet, eller håndlaget retro

mytiske "smak av hjemme"

Hvorfor i kjøkkenet du høre vinden whistling og høre din mors på komfyren selv om du ikke er matlaging? Det er et spørsmål om å gi liv. Gjør noen triks? Det går de. Og de er veldig enkel.

  • En greengrocer. Fyll den med ulike sesongens frukt. Det vil legge til farge og forresten, vil hjelpe deg å spise bedre.

  • Krukker i sikte. Tre eller fire, like og gjennomsiktig, og bringer flere bruksområder: pasta, ris, mel ...

  • Wooden kjøkkenutstyr. Dan varme for seg selv og hånd, er veldig praktisk.

  • Hage aromatisk. Tre små i vinduet eller på en hylle potter, gir liv og vil lukte på kjøkkenet.

Øv OMMMMM ...

Ikke rush å fylle hjemmet ditt med noe. Ikke la dem angripe horror vacui. Det er bedre å la en fri vegg i en måned fordi de gir sammensetningen av bildene du liker best, for å tjene kallenavnet "Queen Putty".

00389587 O

Hva? Jobb fortsette å se ideer, nei? Tast vårt galleri. Og følg den, følger Pinning!

Galleri, 10 bilder
DECO FOR NYBEGYNNERE