Hvem bruker du på badet, og når? Hva ønsker du å vinne? Hvis du og din familie Coincidís til tider, kan du doble servanter; og hvis du trenger mer plass, suspendert toaletter og kraner slanke vil bli dine allierte.

Resistent, rent og svært trygt

De er de som er dine prioriteringer, hva vil sikkert vinne holdbarhet, hygiene og sikkerhet. Fordi nye materialer i maling, møbler og sanitær, er forberedt for fuktighet, enkel rengjøring og har behandlinger som gjør dem skli, for eksempel dusj Safe Flight of Jacob Delafon.

Få mer skjønnhet og sparing

Og alt uten å miste estetisk og ta vare på våre pocket og planeten. Hvorfor velge enten helse eller kraner kan spare opptil 40% vann. Med beslag med strømning eller dobbel toalett eller avbrytelse av støpegodset.

oppvarmet Tørkestativ vegg

Visste du at ...?

Den omforing er en av de dyreste i reformen bad elementer. I stedet for å fjerne fliser, glatte vegger og retile kan du velge å male den gamle. Med en båt satin emalje flis kan du raskt forvandle badet.

5 endringer som opererer

1. mer hygieniske toaletter

Syntetisk vask, basert kvarts og harpikser er mer hygienisk fordi de har sammen. Du sparer plass med en multifunksjons toalettet er også en bidet.

2. Kraner raskere

I dusjen, velge en termostatblander, som når den ønskede temperatur i løpet av mindre enn 3 sekunder, og trenger ikke kaste bort vann for å varme det opp. Fra 250 €.

3. Enkel å vedlikeholde partisjon

Akryl (billigere) eller glass (mer resistent), blir minimums profilene rapportert å øke gjennomsiktigheten. Behandling med anti-skala vedlikehold er mye enklere.

4. Badekar eller dusj?

Eller begge deler, hvis meter. Arbeid, tilpasse seg plass, men er dyrere. Prefabrikert er tilgjengelig i mange størrelser og kan velge mellom akryl eller keramikk.

5. Kombiner belegg

Sett keramikk i områder nær dusj eller bad og tre reserver ansikt og delikat mer for transitt soner. Vinn praktisk og justere budsjettet.

Reformer mini for mindre enn 300 €

Installere en oppvarmet Tørkestativ

Ideell i bad uten oppvarming, den mest praktiske og rask å installere er elektrisk bare de trenger en plugg. Det er også vann og blandet.

De hjelper deg å få håndklær og også miljøet bluss. Ikke oppta mer plass-hva er de vanlige design i vertikalt samtidig er svært dekorative. Du finner dem fra ca 260 €, den mest grunnleggende av bare 90 cm.

Nyere innlemme termostat for å regulere romtemperatur og radiator, og kan til og med være programmert. Det er noen som ser ut som skulpturer.

Galleri, 8 bilder
Fornye badet med BEST FOR LITE

Fornyer små tilbehør

Stativer, håndkleholdere, toalettpapirholder, børster .... Escógelos alle av samme materiale, slik at det er koordinert. Du finner sett fra € 100.

Bedre hvis de er laget av tre eller krom, motstandsdyktig mot fuktighet. Velg modeller som ikke har å holde seg til flisene. Det er med lim systemer og vind, og også du kan stille med silikon. Benytt anledningen til å få lagring med hyller eller kleshengere.

Og speilet endrer et speil innrammet av en uten profiler. Det vil hjelpe deg å gjøre følelse av plass. Det er de som innlemme lys, fra € 160.

Debuterer gulvet uten gjerninger

Du kan installere en vinyl gulv på eksisterende fortau uten å løfte. Det er et resirkulerbart materiale som også motstår fuktighet.

Du kan velge en flat eller en modell reproduserer overflaten av keramikk, tre eller sement finish. Fra 4,50 € / m2. Paller av rekved, med klikksystem er et annet alternativ som er installert på eksisterende gulv. På badet, bedre syntetisk.

Det er også keramiske stykker som er plassert uten verk eller sementer. Det eneste kravet er at bakken er nivå.

Unn deg selv en hydromassasje kolonnen

Bare installere dusjvegg kolonne i stedet for den gamle kranen. De er ferdig satt sammen av stål eller glasspaneler som ikke krever arbeid.

De fleste innlemme en termostatblander innstilling temperatur; et øvre spyle med regn, og andre mobile; og justerbar til flere høyder, drivluft og vannstråler ved forskjellige trykk. Koster fra 200 € Det enkleste.

Mange sprøytemunnstykker og dyser innlemme silikon hindre kalkavsetninger og lettere å vedlikeholde.

Lighting oppgradering

Endre bad belysning og ser en annen. For å installere halogen lys trenger en himling av gipsplater. Sted og maling koster ca 200 €.

Hvor plasserer jeg dem? På høyden av tomhet og bort fra vannområder. La en avstand 80 cm fra halogener. Dichroic LED pærer verdt ca 20 € / u.

Å se bra ut mens du gre håret eller maquillas er den beste tingen refuerces belysning speil med lys på sidene.

Den øker dramatisk som ny

Du kan male sin panne med fuktbestandig lakk, endre dørene, eller speile frakk dem og, forresten, vil vinne badet plass og lys.

Hvis du ønsker å fornye den, det er modeller for mindre enn 300 € tilby dramatisk forbedrer møbler, integrert komfyr og bruke speil inkludert.

Erstatter en dramatisk forbedrer møbler til gulv flere hyller (fra € 15 / u) og kurver fiber for tilbehør.