Hvis du liker fargerike blomster, parfyme ham hjem og er veldig lett å vokse, pærene er den ideelle anlegget. Her finner du hvordan du kan plante dem og holde dem, og nyte blomster, farge og aroma gjennom hele året.

Når skal plante?

Mellom oktober og november høsten plante løker som blomstrer om våren. De er: anemoner, hyasinter, liljer, påskeliljer, smørblomster og tulipaner, for eksempel. Det er de som begynner å blomstre i vinter, og er Snøklokker, Cyclamen, den Dicentra, squill eller muscari.

Og mellom mars og mai, bør du plante løkene som vil blomstre i sommer, som Azuzenas, begonier, georginer, gladioler og fresia, blant andre. Selv noen vil blomstre til høsten, som amaryllis, høst krokus eller Nerine.

Hvordan å plante

Hvis du kjøper pærer, også jordstengler eller knoller å dyrke deg, husk at er hardt og har ingen hull. Hvis du kjøper spiret ha bedre hvis du fortsatt ikke har blomstret. I dette tilfellet, omplanting, løsner nøye jord, skiller pærene mye prøver ikke å bryte røttene og plante dem på nytt. Hvor? Du kan velge mellom:

Potted landskap

Landet må være i stand til å renne godt vann for å unngå vannmettet og pærer råte. Hvis plantene i en hage, er i første svampete. Dersom potteplanter, bedre dersom dette er porøst, keramisk og har et hull for å frigjøre overskudd av vann; Hvis ikke, vanne pærer hver to eller tre dager uten encharcarlos.

Noen kompost (torv, kompost eller husdyrgjødsel) på jorden hjelp å ha en god blomst. Og tre ganger i året, legger gjødsel: den første dosen i løpet av våren, og sist, når sommeren er over.