Du tilbrakte tre dager å se ham sitte lys maling prøver på veggen, savnet deg intet mindre enn å ty til virtuell virkelighet å velge hver av møblene i rommet, og når du velger gardiner kommer, ¿ henge den første som setter deg foran? Feil!

Rushing er aldri bra

Ingen farge, ingen mønster eller type tvang ... Det første du bør huske på å treffe gardinene faktisk har lite å gjøre med dem, og dermed opprettholde lenge skjult: vinduene.

00426453b

Og det er at selv de beste koordinerte fall kan være en katastrofe hvis ikke tar hensyn til det lys de har. Han mener at vinduene som vender mot nord alltid får mindre lys enn de på sør, så det anbefales ikke veldig tykk eller mørk klut for å fjerne mer tydelig ikke å bo. Og omvendt, i sør vinduer, må du kanskje velge en som kan blokkere de mest intense stråler.

Først av alt, balansere

Hyppig, nært knyttet til ovennevnte feilen ligger bare litt tynne gardiner i lyse rom. Selv om det synes en god idé å forsterke den naturlige lyset i rommet, mener, som hver dag solen står opp (Chipiron!), Er det også steder og det er flere ganger når gardinene er avgjørende for å beskytte vår personvern nysgjerrige øyne. Noe som-mer hensiktsmessig å foreslå at esconder- ikke kan garantere åpenhet.

Galleri, 12 bilder
10 KATASTROFER du bør unngå når du velger GARDINER

I disse tilfellene er det best å kombinere to lag: et gjennomskinnelig for dagen og en ugjennomsiktig over natten. Og mens dette vil bringe tankene de veldig klassisk draperier palass med tradisjon, ikke lider: Det er mange måter å gjøre for å få plass i en moderne stil som for eksempel ved å kombinere persienner eller skjermer under Sheers, med louvered skodder, med flatskjermer som den japanske ...

Ikke bare pynt

Glem oppdraget av gardinene som elementer som filtrerer lyset av en plass kan få katastrofale konsekvenser, som ikke er i stand til å sove hvis rommet er vendt mot øst, og du bestemmer deg på en fin fossen, eller å måtte begrave deg under puten for å sette lur hvis det er vestover.

00427883b

Løsning: uansett valgt skyggen, ikke glem å kombinere det med litt stoff ugjennomsiktig stoff stand til å blokkere lys, foscurit typen også vil bidra til å kontrollere temperaturen i rommet.

Trekker ut målebåndet og ta affære!

Det kan virke innlysende, men du ville ikke være verken den første eller den siste faller kort av baren, eller gardin rail skikk, hva er det enda verre - ikke måle nøye vinduet, eller gjøre PalmOS eller &# 39; til øye&# 39;.

Relatert til denne artikkelen

¿Gardin eller blind? Fordeler og ulemper å treffe å kle vinduene

MED klare ideer

¿Gardin eller blind? Fordeler og ulemper å treffe å kle vinduene

Eller selv fortsatt å ha gjort noen omstendigheter å bli lagt til den resulterende figuren minimum 30 cm på hver side av vinduet for å faller bort, åpen komfortabelt og unngå sidene rammer ser.

Suksessen formel

Hvordan er det mulig at dette stoffet som så rike og overdådig in-eller utstillingskatalogen bilde av internett eller din venns hus ser ...- &# 39; avmagret&# 39; i vinduet vårt? Du kan ikke skylde på stoffet selv, men -escasa- beløpet du har gjort gardinene.

00428051b

For å beregne mengden av vev som er nødvendig for at gardinene anbefales formere målegapet til dekning av to eller til og med 2,5 og 3, i tilfelle av finos- shiffon, avhengig av om vi ønsker en mer rynket virkning eller mer lineal.Y ikke glem å legge til ca 10 cm hemming sider.

løftende effekt

På samme måte som en jeans med hæler vil forlenge benene og en kjæresten kutte forkortning (for det er meget moderne), der feltet satt gardinene påvirker deres endelige finish. Uansett tiltak eller Windows Forms hvis kluter ut fra under taket vil være mer elegant enn hvis du setter støtten like over disse.

Som tilfellet er med den bredde til lengden av gardinene også det må ty til matematikk: stoffet bør være minst 35 cm mer enn fallet ferdige gardin. (For å tillate at den øvre klemme og hem). Ha det i tankene hvis du ikke ønsker å ende opp som ser ut veggen har &# 39, en lug&# 39;. Og, hvis du ønsker å dra, legge ytterligere 10 cm.

Spørsmål om stil

Visste du faller fra en tropisk print stoff med en super-trend, og nå ser du endrer seg hele dekorasjonen av rommet til å passe? Det er det som er sagt å leve i eget kjøtt rollen som kan skaffe de mønstrede gardiner, spesielt i fargerike versjoner eller med store motiver.

Hvis du ikke har vært et bevisst valg, er det bedre å velge vanlig stoff og helst lyse, men har også muligheten til å slå dem inn i rampelyset av rommet ved å senke effekten av andre elementer med visuell vekt som sofa eller tepper å unngå å konkurrere med hverandre.

Noe stoff er ikke verdt

Selv om smak, farger -og estampados-, den vakreste klut i verden vil ikke se ut som du forventer det hvis du har en god høst, som gir lin stoffer, bomull eller silke. På den annen side, disse naturlige fibre har noen ulemper som en tendens til å krympe eller misfarging handling av solen, i tilfelle av de mest intense farger.

Selv om det synes et dilemma, er løsningen vanligvis ved midtpunktet: velge et stoff med en viss mengde av syntetisk fiber som gir motstandsdyktighet mot vann og lys for å nyte gardiner så praktisk som dekorative.

Koordinere, ikke kvele

Bruk samme stoff spesielt estampada- gardiner, draperier og andre elementer som du setter et skudd-se lampeskjermer, puter, etc. er ikke bare utdatert, men få din egen stue, vekk av å være &# 39; påkledd&# 39;, beviser intet mindre klaustrofobi.

00408121b

Dette betyr ikke at, av frykt for marmorert effekt, ender vi opp med en så nøytral ordning som kan ende opp med å bli tørt. Halvveis mellom de to alternativene, velger gardiner med litt ekstrautstyr hvis møblene er ren og edru eller en leilighet i tilfelle av mønstrede tekstiler, men i noen av de to tilfellene, i en fargepalett som integrerer de ulike elementer.

Ikke ende opp med å hate dem

Header gardinene har en mer eller mindre omstendelig omtrent samler -med visuell komponent, men også en ...- rent funksjonelle: å sørge for at sleiden faller jevnt.

Galleri, 12 bilder
10 KATASTROFER du bør unngå når du velger GARDINER

Søker å holde dette i tankene før decantarte løkkene eller fold uten den samme gardin stoff, særlig i tilfelle av tykkere og vanskelig å betjene. Denne typen arbeid med fin gardiner og vinduer som ikke ofte åpnet ofte, selv for dagen er å foretrekke maljer, ringer eller kroker kan håndteres lett fra bakken, enten med samme nyanse eller en bar for det.

Flere dekorative katastrofer for å unngå

  • Unngå katastrofer i stua
  • Unngå katastrofer på soverommet
  • Unngå katastrofer på kjøkkenet
  • Unngå katastrofer på badet
  • Unngå katastrofer i hallen
  • Unngå katastrofer i barnehagen
  • Unngå katastrofe når du organisere skapet
  • Katastrofer unngår lysere ditt hjem