Selv om kjøkkenet har noen få meter, er det noen dekorative triks for å hjelpe deg slå den inn i en lys og komfortabel plass. Det er ikke magi, bare et spørsmål om litt oppfinnsomhet og god praksis. Ser du?

Galleri, 15 bilder
15 Og veldig hyggelig lite kjøkken!

Distribuert av plante

God fordeling, tilpasset hver type plass, er det viktigste punktet for å få mest mulig ut av kjøkkenet spillet. det er tre

L-formet

Hvis langstrakt, distribuere L-formede kjøkkenet er det beste alternativet, spesielt når veldig nært. Noen ganger kan det falle i feil likt ta begge sider, men passasjen vil være svært små og kan være overveldende. Hvis du har noe annet valg enn å ansette den annen side, ser at du ikke kommer der skap til taket for å hindre tunneling.

Grunnleggende fordelinger for et lite kjøkken:

formet "U"

Kjøkkenet distribuert U-formet firkantet ideell for kjøkken. På den ene siden står brannsone, den andre vann og la den sistnevnte mest klare benkeplate mulig å ha et komfortabelt arbeidsområde.

lite kjøkken i U

Den ene siden

Hvis du har et kjøkken-hallen eller integrert i et enkelt miljø sammen med stuen eller spisestuen er det ideelle stedet i en vegg, drar nytte av den lange. Hvis plassen tillater du kan plassere en liten flytting øy med hjul, som vil tjene ekstra støtte og lagring, så det er mange modeller med skap, skuffer og hyller. Ønsker du flere ideer? Ikke gå glipp av disse små superprácticas online og kjøkken.

Dra nytte av lyset

Hvis du kan lage vinduer eller klekkes for å slippe inn lys, gjør det! Du vil føle deg mer komfortabel i det, og unngå det ser ut som en liten hule.

åpen plass

En annen mulighet er å lage en åpen spisestue eller stue. På denne måten får mer følelse av plass og du vil skape et rom for å dele med familie og venner. Hvis du velger dette alternativet et tips: plukke en mest kraftfulle og stille som mulig hette.

Hvit, farge

De sier ikke at hvitt fett? For kjøkken som bredde er visuelt mer skjønt vil gjøre deg godt. Du kan bruke den på veggene, skap og til og med på gulvet. Kjøkken tomme er mye lysere.

Relatert til denne artikkelen

20 kjøkken i hvit: lys, plass og skjønnhet

Hvit og strålende

20 kjøkken i hvit: lys, plass og skjønnhet

Glass, ting

Bruk den i dører og i skap, spesielt de som holder tallerkener, glass eller kopper. Glasset vil passere ikke bare lys, men også reflektert og styrket.

dispenserer kontor

Å ha et kontor er veldig praktisk, men når ikke spare noen meter kan være mer av en hindring. Å erstatte det, kan du bygge en liten frokost bar i samme benken eller lage en liten provisorisk kontor med et bord og klappstoler.

Galleri, 15 bilder
15 Og veldig hyggelig lite kjøkken!

Ønsker du flere ideer? I galleriet finner du 15 kjøkken som har klart flott å utnytte plassen. Det tar notat av alle triksene som eksperter har brukt interiørarkitekter til å gi mer bredde, mer lys og gjør havet resulterer praksis.