En øy, men tar opp plass, er et fantastisk sted å lage mat, få god plass for lagring eller til bruk som kontor. Eller alle tre samtidig. Her forteller vi i detalj alle grunner til å sette en øy er en stor suksess, enten det er i et stort kjøkken og en liten. I galleriet finner du 14 eksempler du vil elske, og alt du trenger å vite for å plukke den perfekte øya.

I romslig kjøkken

Du vil få arbeidsflate hvor forberede comfort food. Det er derfor nyttig å inkludere en liten vask der du vasker grønnsaker, og et tre der kutt uten å skade arbeidsflaten. Hvis Øya er stor nok, kan du selv installere kokesone og et apparat.

Kjøkken med øy og Corian benkeplate grå

Festes til øya området office: unngå pendling i daglige måltider. Et annet alternativ er å finne på kontoret i nærheten av øya, og harmonisere overgangen ved å plassere en utligger frokostområde på øya vike til kontoret.

I små kjøkken

I løpet av kort kan vi nyte en øy som utvider arbeidsflaten og oppfylle plikter et kontor når det ikke er mulig å opprette en egen spisestue.

Praktisk og komfortabel

Slik at øya er behagelig, la rundt 90 cm fritt til å tillate enkel åpning skuffer og skape områder store nok trinn.

Galleri, 14 bilder
14 veldig praktisk kjøkken ØYENE

frokost bar

Den enkleste måten å vinne en frokost bar eller fast food er å la utkragede disken i den ene enden og komplettere den med to stoler.

Gjør det meste

En måte å gjøre det meste av øya er å designe med skuffer, hyller eller skap som gir mangedoble lagringskapasiteten.

Det er ikke tung

For å lette den visuelle vekt, kan du kle det med hvitt, tre eller Silestone, for eksempel.