Fortell meg hvordan den eneste av kjøkkenet ditt og fortelle deg som er den mest praktiske distribusjon for å optimalisere flere og bedre meter. Ja, det er liten -¡bye begrenser deres muligheter, bye drømme øya - men avhenger av din plante du kan ha mer eller mindre skap eller enda et lite kontor.

Hvis kjøkkenet er lang, men du har minst 220 cm mellom vegg og vegg, kan du vurdere parallell distribusjon av elementene. Dermed sammenlignet med en online organisasjon, praktisk talt vil doble lagringskapasiteten. Sett på denne måten, som motstår? Du har nøklene til denne fordelingen.

Meget dyktig og behagelig sentrale korridoren

I denne type distribusjoner er det viktig å bevare en sentral korridor på minst 120 cm gratis å åpne skap uten banging eller å måtte spille Tetris med det som er åpen og lukket til enhver tid. Har du regne med disse målerne? Ikke nøl med: Dette er din ideelle distribusjon. Det er også en god løsning på kjøkken med to motsatte dører, hindre distribusjon i "L" eller "U".

Kjøkken med steinvegger og hvite møbler

Har besluttet på fordelingen gjelder tid til å organisere de ulike arbeidsområdene. Vanligvis samles i et fremre område og kokevannet og reserve for den annen lagring, spiskammer eller til og med muliggjøre en mini kontor med en utkraget bar utstyrt med høye krakker. Det vil være nok med ca 30 cm dyp.

En ally i åpne områder

Å ha en liten kjøkken vanligvis går hånd i hånd for å ha en liten leilighet. Og når målerne er knappe, er det første som faller vanligvis er spesielt vegger som skiller kjøkkenet, spisestuen og stuen mot et bredere åpen plass der eksistere ulike aktiviteter.

Vel, i disse tilfellene parallell distribusjon av kjøkkenmøbler er perfekt for visuelt skille kjøkkenet fra stuen uten å ha en partisjon ressurs. Også, hvis du planlegger tilstøtende spisestue, kan du bruke baksiden av møbler og støttet av en bank, for eksempel. Så, ikke kaste bort enda en centimeter!

Relatert til denne artikkelen

små kjøkken & quot; L & quot;: hvordan du kan organisere dem for å klemme hver cm

Kjøkken for langstrakte

små kjøkken "L": Hvordan organisere dem til å presse hver cm

visuell letthet

Å ha et lite kjøkken betyr ikke at du trenger å virke så. Hvis du ikke vil at kjøkkenet er en hule, satse på lyse farger på vegger og møbler, og balanserer volumer.

lite kjøkken åpent til spisestuen hvit

Slå seg sammen med farge

Hvitt er den minst risikable alternativet. Vel, det er den nærmeste til å satse på vinnende hest. Alle er fordeler: det er tidløs, lyse, ikke trøtt og visuelt lysere møbler. Hvis du velger en blank overflate, enten i møbler eller vegger, oppretter du et speil effekt multiplisert klarhet.

kompenserer volumer

Søker balanse mellom lagringskapasitet og visuell letthet. Hvis du ikke ønsker å overbelaste ditt kjøkken veggelementer dispenserer med en av frontene, som kombinerer skap og hyller eller blindmoduler som alternerer med andre kabinett typen, som er lysere. Ha det i tankene, er det noen ganger bedre å gi opp noen lagring cm3 mot en komfortabel kjøkken.

Galleri, 14 bilder
Mindre kjøkken langstrakte: THE perfekt fordeling

Vi inviterer deg til å spasere gjennom vårt galleri hvor du kan finne disse og mange andre ideer satt ut i praksis. Har vi du kommer med?