En meget funksjonell øy, tilstøtende kontor bord, beordrer den rektangulære plassen på kjøkkenet og respekterer utsikt over havet.

Nær sjøen, i en befolkning på Maresme -I provinsen Barcelona-, matlaging med sjøbris og blå himmel. Interiøret Clara Valls, som er ansvarlig for prosjektet, skapt et rom uten innblanding å få øye på det store Middelhavet landskapet.

Han begynte å projisere en øy med falske taket der panseret og belysning skjule. Skap kolonner ble anordnet i den side ikke å hindre utsikten. En familie eid drømt om en "spektakulær, praktisk og funksjonell" kjøkken og interiør fylling lyktes forstand dette rektangulær plass, som hun definerer som "faktisk og tidløs". Øya, som integrerer komfyr, respekterer arbeidstrekanten ved siden av vasken og kjøleskap området. Den har også et arbeidsområde, en tilpasning og store frontet skap, noen med integrerte skuffer, meget godt utstyrt.

Materialet av møbler er lakkert høyglans taupe med hvit Silestone benkeplate nord "for å skape kontrast og legge til lys." Hvit vises også i kontakten lakkert tre lameller, som legger en varm touch. Har blitt brukt dekorativt plast maling på toppen av veggen, malt motiver. Kontoret Bordet er dekket med laminert parkett, det samme gulvmaterialet "så vi brøt møbler ensartethet respekt for sin hue".

Stoler med treben og rustfritt stål detaljer legge eleganse til dette kjøkkenet, med utsikt over havet for å nyte utsøkt smak av landskapet.

 

Har du også nyte utsikten fra kjøkkenet? Fortell oss i kommentarfeltet i denne artikkelen.