Hva velger du: to små sofaer eller en i L? Skulle du gjøre uten stuebordet? Og setene? Skal du absolutt vetted intense farger? Alle med noen få meter utgjør en ekstra utfordring i innredningen. Her er ideer for deg å trekke seg ut av disse små rom og rom der forlatte å bli en avslappende stunder.

Fargerike beanbags Lounge

Hva slags møbler du velge?

Rommet er lite, betyr ikke at du trenger å overforenkle eller gi opp møbler som salongbord eller biblioteket. Ja, se etter biter som passer de få meter og okkupere minst. For eksempel, i stedet for å plassere en sterk tabell, velger en eller flere lys, kan du selv enkelt flyttes ved behov, eller en petite stykke som øker følelsen av høyde og derfor av romslighet.

Galleri, 30 bilder
30 små og komfortable salonger

Når ingen overkant av meter, er allsidighet også et pluss: en ottomanske med lagringsplass en bajoventana kommode, en krakk som kan brukes som et bord ... Det er mange alternativer.

Salong med bibliotek som i hule peisen

Som møbler eller kunstverk er blant favorittene til våre interiørdesignere og dekoratører, og også for å gjøre millimeter plass, gir en aura av "skreddersydd dress" unikt for noen plass. Selv om dyrere enn andre møbler, er det vel verdt å investere i dem hvis rommet er svært liten, og du trenger lagringsplass.

Forfører øyet

De sier at i løpet av noen klær, hvitt fett. Vel, som vi elsker å ta den positive siden av ting, jeg oss bruke den til å fatten stua! De hvite veggene visuelt utvide det, så mye reflektert lys. Gardinene (tynnere jo bedre), møbler eller tepper få det også.

Men i tillegg til vår elskede hvite (de tjener også andre nyanser som sand, beige eller grå aller claritos) elementer i materialer med lakkert finish, speil eller glass også formere lys.

Relatert til denne artikkelen

50 triks aller & quot; pro & quot; å ha et større rom

ideer Expert

50 triks veldig "pro" å ha et større rom

Disse og mange andre spørsmål du kan gjøre er besvart i denne spesielle der vi har valgt 30 klasserom som ikke spare dem meter, men likevel har klart plass virke større og mer komfortable enn salonger XL . Ikke gå glipp av noen av dem. Du vil finne gode løsninger som du kan bruke i ditt hjem og gjør meter uten å måtte flytte en murstein.

Galleri, 30 bilder
30 små og komfortable salonger