Stuen er plassen hvor vi tilbringer mer tid hjemme, enten i familien, med venner, nyte en god bok eller film. Eller rett og slett forlate gleden av dolce far niente. Det er et sted der, fremfor alt, vi ønsker å føle seg vel.

salón_sofás og lenestoler

Det er derfor viktig å dekorere og renovere med små detaljer som formidler glede og optimisme. Og ingenting blir bedre enn noter av farge. Og de gjør det på rekordtid. Men hvilken farge eller farger å velge? Og hvordan å legge til? Disse 15 rom skiller seg ut for å ha alle slag eller brede strøk, en rekke farger.

Relatert til denne artikkelen

Doctor Farge: nyanser helbrede uten resept

Deco sunt

Doctor Farge: nyanser helbrede uten resept

De kommer i rosa, blått, grønt, jordbær og sjokolade, pastell, i lilla, i grå ... Mange alternativer for deg å velge den du liker. Nøkkelen, får disse slag er rettferdig, slik at fargen ikke foregripe eclipse og dekorasjon.

Du kan legge til farge til stuen din med en av de større stykker, for eksempel i sofaen, ganske enkelt legge til notater av farge med puter og blomster, og du kan også male en vegg farge til kontrast med tilbehør. Det er uendelige muligheter til å fylle stuen din. Lær å leke med farger og søker gleden du trenger. Se på galleriet!

Galleri, 15 bilder
15 haller med en splash (høyre) COLOR