Årene går og moter dem. Noen kommer, noen går og noen tåle over tid. Vel, den sistnevnte gruppen hører VIP hvit farge: alltid fasjonable, alltid trend, evig ung. Hvorfor satse på en hvit innredning i stua er alltid et klokt trekk, fordi denne fargen skaper en nøytral base som kan tilpasses gjennom tilleggsprogrammer avhengig av moter og egen smak.

Men dens tidløse karakter er ikke den eneste i kraft av å satse på hvitt i stua, grunner florerer! Vi forteller deg litt.

mer lys

Hvitt er ikke bare lys, men det er den smarteste fargepaletten, reflekterer opptil 80% av lyset. I rom som har lite naturlig lys, er det absolutt det beste valget. Men det er når du nyte store vinduer, som lys og aldri for tydelig følelsen hjemme.

hvit salong med to sofaer og quot; L & quot; og utsikt over terrassen

Hvis du vil ha en total look, satse på den hvite vegger, gulv og tak: du vil skape en rebound effekt vil intensivere klarhet. Hvis du i tillegg velger du de lette stoffer og syltet møbler, malt eller lakkert hvit, vil lysstyrken være total.

Galleri, 17 bilder
WHITE salonger mer lys, plass og evig ung

mer bredt

Målerne er hva de er, men satse på de hvite veggene og tak bidra til å gjøre det ut til at disse er mer, og at å heve tak og vegger unna, utvider visuelt plassen. Så hvis rommet er lite, ikke nøl: alle de hvite.

mer letthet

Hvis du i tillegg til å satse på det hvite på veggene (og hvorfor ikke på gulvet), så også du gjør møblene du få visuell letthet. Det er ikke alle hvite farge, men de mest omfangsrike stykker som sofaen. Dermed vil sofaen synes mindre enn det egentlig, og også enkelt kombineres med andre elementer på dekorasjon.

Blank stue med peis og vindu mot jardín_ 00303895

Tips: Jeg velger det, og en flyttbar stoff egnet for vaskemaskin, får du i det praktiske. Spesielt hvis det er barn i hjemmet. I dag er det smarte stoffer, for eksempel polyester eller polypropylen, takket være Teflon behandling beis eller skitt hindre og frastøte væsker angitt.

mer allsidighet

I moderne, klassisk, rustikk, nordisk essensen miljøer ... White er perfekt for alle interiør stil eller farge.

hvit stue med peis og to sofaer enfrentados_ 00269923

I dagens klasserom, noe som gir et minimalistisk og edru utseende; i klassisk snitt dekorasjoner gir eleganse og en viss tidløshet. Mens i salonger rustikk stil er perfekt for å lette stemningen, spesielt hvis det er biter av mørkt tre, og gir en ekstra lysstyrke.

Relatert til denne artikkelen

30 små og komfortable salonger

PONTE KOMFORTABEL

30 små og komfortable salonger

Mer enn en hvit

Hvit, det er mange. Fra kald, som hvit snø eller is til varmere, som av hvit eller mandel. Denne bredt spekter av toner er perfekt for å legge nyansere en salong på hvitt. Så kan du velge en brukket hvit matt finish for veggene, som alltid led mer enn en ren og skinnende hvit finish, og leke med ulike toner i de andre elementene. Det er en måte å nyte en salong med en total look hvitt, men uten å være flat, men rik på nyanser.

mer kombineres

Hvitt går med alt. Det er ingen farge levnet ingen swimmingly med hvitt. Derfor blank dekorere hallen alltid være et klokt trekk, fordi du sette hva du har på deg, vil den bli visuelt integrert. I tillegg kan du ta å farge, stil og personlighet med tekstil detaljer og forskjellige tilbehør.

hvitt rom med vindu til veranda med utsikt over mar_ 00309892

Sofaputer, et pledd, tepper, kurver, blomster og planter eller selv gardinene er elementer som kan tjene til å oppdatere utseendet på stua uten å måtte gjøre store utbetalinger.

Galleri, 17 bilder
WHITE salonger mer lys, plass og evig ung

Vi inviterer deg til å ta en titt på galleriet der du finner mer enn 15 hvite rom for inspirasjon.