Hvem har ikke brukt en hel lørdag å gjøre rengjøring huset? Det er slitsomt, det blir en prøvelse og verre ... virker ikke. Vi har løsningen: gjør det sakte. Dividar hjem starter i områder og etablere nye rutiner. Så, hvis du bruker 15 minutter hver dag (ja, bare 15 minutter!), Helgen trenger ikke å gjøre alt på en gang, og du kan bruke tiden alt annet enn ren. Og glem om den fryktede rengjøring maraton!

1. Begynn på kvelden ...

Som ikke får lat. Nøkkelen til suksess for denne metoden er aldri hoppe nattlig rutine: plukke opp før du sovner. Det er en forpliktelse som lar deg starte dagen av høyre.

Fokus på kjøkkenet

La henne rent og i orden. Samle bordet, sette oppvaskmaskin, skrubbe alle redskaper og forlater klart teller. Du vil takke morgen når du forbereder frokost på kjøkkenet i orden.

2. ... uten å glemme den morgenen

Like viktig er å sove med og regn den morgenen, gå ut døren til huset i orden.

Detalj med innfelt vask og kran hvite fliser antepecho

Gjøre seng (ingen unnskyldninger for "og jeg vil gjøre ved ankomst"), Gå på do etter dusjen, og om nødvendig, benytte anledningen til å sette en vaskemaskin på kort syklus. Før du forlater er det sannsynlig å gi deg tid til å henge dem. Like mye, men tjue minutter vil være mer enn nok å forlate alt om magazine.

3. Splitt og hersk

Å levere det beste arbeidet er grunnleggende skillet oppgaver og hjemmeområder. Vi foreslår fire, men du kan organisere det passer deg. De omfatter: kjøkken og vaskerom; hall, stue og spisestue, soverom og bad; og barnas soverom og studien.

En uke

Ideen er å tilbringe en uke i hver sone og dermed i en måned vil du fullføre hele huset. Planen er at hver dag vie 15 minutter å rengjøre og orden i området som berører deg. Velg den tiden av døgnet som passer deg.

4. Styrer tiden

Det høres kanskje sprøtt, men hvis en alarm programmer som kan være mobile, for å kontrollere den tiden du vie til en oppgave, vil bidra til å overvinne overdreven perfeksjonisme. Når timeren ringer du forlate alt og i morgen vil vi fortsette. For eksempel, en dag du kan gjøre krystaller, et annet bibliotek grundig ...

5. Først av alt, veldig rolig

Det er viktig å rengjøre og organisere er ikke en straff. Ponte musikk og gjøre oppgavene sakte men sikkert. Rangere hver dag hvordan det endrer ditt hjem og, fremfor alt, ikke stress. Hvis du ikke er ferdig i dag, og i morgen vil du fortsette der du slapp. Ingenting kommer til å flytte nettstedet.Hvit kjøkken med utgang til hage og jobbe øy med bar

6. Før rensing, sortering

Etter matlaging, holde i sjakk støping er det andre målet. Men som housekeeping alltid går hånd i hånd, må du først ha godt organisert garderobeskap. Hvis ikke, utarbeide en plan for angrep og bruker minst 10 minutter hver dag til du gjør. Trenger plass, for eksempel, å forlate rene klær jern ventende? Være fleksibel og gjøre plass i skapet kaster bort alt du ikke lenger bruker.

7. holde i sjakk den fryktede magnet områdene

Vanligvis sidebord, konsoller, stoler ... alle overflater som tiltrekker papirer. For å avslutte dem, tilbringe hver kveld organisere en 2 minutt. Ponte alarm og sjekk kvitteringer, holde magasiner, leker ... Hvis du er konsekvent, mister de sin magnetisme.

Detalj av bord med fiber brett med dekorative gjenstander og blomster

8. Bruk litt tid "destrastrear"

Less is more. Et hus organisert er en som ikke er fylt med objekter som verken du eller bruk. Også ved å rense plass fremover. Din første oppgave er å identifisere "junk"Det vil si, ting som for et år siden du ikke bruker, elementer som du har gitt, og du ikke liker klær som er nå for liten ...

Når jeg gjør det?

Ikke forvent endring av sesongen, vil du bli belastet nok med endring av garderoben. Dra nytte av 15 minutter av din daglige området for å finne dem. Vær oppmerksom og du kan raskt fylle en pose.

9. All flip: tørr, brette og spise

Å si farvel til hver av fjellene i vaskerom (vasking, stryking, lagring ...), er hver dag nødvendig bør du sette en vaskemaskin i morgenrutine. Og så, om du bruker tørketrommel som om du har en tendens klær, en gang tørr, gjøre alle trinnene i ett kjør. Ikke gå samler skråningen blir bøyd som en konkurranse for å nå taket det var klær.

Detalj fiber kurver med rosa håndklær og fiolett

godt bevoktet

Velg et tidspunkt på dagen når du kan fullføre hele prosessen: jern (hvis du gjør det), brette og butikk. Hvis du noen ganger ikke har tid til å stryke, planlegger en fast plass til å forlate disse plaggene.

rom kaos 10. Ataca

Det er typisk opphold som vil for alt som ikke vet hvor du vil lagre eller ikke har et fast sted. Og at døren alltid er lukket når gjestene ikke kommer organisere fordi de ikke vet hvor du skal begynne. Er i, se ... og du lar krefter.

Løsningen? Gjør det sakte

Dedikere 5 minutter daglig. Ved første vil du ikke merke forskjellen, men når tilbringe noen dager vil være en nyttig plass. Gi umiddelbart og dermed unngå tilbakefall bruk.

11. En liten gjennomgang og mye hvile

Inverterer en stund fredag ​​eller i helgen for å gjennomgå de mest levende opphold. det bør ikke ta mer enn en time feiende og mopping av stue, kjøkken og bad. Benytt anledningen til å endre håndklær og sengetøy og tom hyller. Og deretter resten av tiden nyter ditt hjem.Detalj hvite baseenhet med åpen skuff

12. Du må ha en ukeplan

Ved å planlegge dine behov, og hvis tidsplanen er veldig opptatt, tilbringer hver dag bare en aktivitet. Noen forslag: den fryktede Mandag er vanligvis den beste tiden å organisere uken vanligvis gjør handleliste (bedre hvis du tror før menyer), gjennom agenda ... Tirsdag kjøpe ferske råvarer, er det når de er mest (spesielt fisk) og onsdag er en perfekt dag en anmeldelse av papirer og regninger.

Ærend, hvis det ikke er haster, la torsdag: gå til renseri, matbutikk på fredag ​​... Så du kan gå ned litt tempoet ansikter i helgen, når du benytte anledningen til å nyte fortjent hvile.

13. Det vanskeligste: beholde det du har

Hvis du har internalisert din natt og morgen rutiner -the 15 minutter til området i uken og 2 for imamen overflater og holde tøyet i sjakk, kanskje du kan sette 5 minutter på alarmen for å holde alt du har så langt. Passerer en klut overflater og har ryddet og få skitnere. Og hvis en dag du ikke kan gjøre alt, ingenting skjer, prioritet: det viktigste er sengetid rutine og ukentlig området.klassisk konsoll med skuffer og hyller i stuen

14. Planlegg dine månedlige oppgaver, og du vil ikke passere

Noen er månedlig, som for eksempel rengjøring av kjøleskap, og andre er laget hver tredje måned som tuning fryseren, eller hvert år, som tepper. Ta tak kalender og planlegger alt du ser på neste side: I januar og juni rene gardiner, tepper føre til rengjøringsmidler mai ... kan virke overdreven, men det fungerer. Noen ganger må du sette svart på hvitt for å gjøre ting.

15. Rengjøring Express: Fokus på stue og bad

Har besøkende hjemme er flott, men når de oppstår uten forvarsel, kan føre til at noen stress. Ikke bekymre deg, vil huset ditt ser perfekt hvis du går over kjøkkenet og fokus på stue og bad. Samle alt malplassert i stua: sofa puter plassert godt og sjekke magnet overflater. På badet, rene sanitetsbind og sette høflighet. Aspira, scrubs og smart!

Visste du at med Feng Shui kan du også rengjøre huset ditt? Ja, fordi støv og skitt er ikke de eneste som prøver aposentarse minimum i hvert hjørne, så gjør den negative energien. Her viser vi deg hvordan du rengjør energi i ditt hjem med Feng Shui og fylle det med optimisme.