Noen av triksene vi gir deg er ren sunn fornuft. Men fra det som noen ganger du ikke faller før du forteller det. Vel, det er det vi er! Andre tips vil overraske deg mer. Og hva mer du vil like er at de er svært enkel å lage og bruke i ditt daglige liv. Bare presentere dem og veksle dem innlemme i din rutine før de blir en vane. Du ser lommen vil merke mye å få endene til å møtes, og så kan spare eller investere pengene i noe som virkelig gjør deg glad. Du ville fortjener det!

Galleri, 10 bilder
TRIKS enkelt å lagre på din dag til dag

Frokost og lage mat

Søker frokost hjemme. Det er sunnere fordi du kontroll over hva du spiser, og du kan spare 2 til 3 € per dag, som til slutt betyr noe.

ta "Tupper". Når matlaging, forberede mer i spenning på dine daglige måltider. Ut 10 ganger billigere enn å spise ute.

Hakker skjermer. Bærer nøtter, frukt ... du vil unngå automater, som er dyrt og usunt.

Counter detalj mat

Når du er på kontoret

Skriv ut bare når det er nødvendig. Dersom dokumentene er for deg, gjør tosidig utskrift og i kladdemodus: bruker mindre blekk.

Resirkulert papir. Reuses porteføljer på begge sider for å ta notater. Du bruker mindre blader hvis du redusere størrelsen på brevet.

Innstillinger som hjelper. Som lysstyrken på skjermen til forbruker mindre energi. Endre skrift: Century Gothic er besparelsen blekk.

Prima offentlig transport og stasjoner vel

I bilen. Fører til lange marsjer, ikke gi bremsing og ikke utnytt klimaanlegg. Spare drivstoff og forlenge levetiden til bilen. Hvis du kan dele bilturer.

Hvis du går med offentlig transport. Integrerte transport titler er billigere å kjøre, men investere mer tid. Dra nytte av stier å lese, planificarte eller arbeid.

Flytt. Lag små fotturer eller sykkelturer. Det er billig og økologisk og også spille sport. I mange byer har de sykkel delingstjeneste.

Galleri, 10 bilder
TRIKS enkelt å lagre på din dag til dag

Konsumere med forsiktighet hode og du må

Unngå impulskjøp. Ikke kjøpe klær eller tilbehør for å gjøre opp for en hard dag eller kjedsomhet. Før du bruker, tror du du har i skapet hvis du virkelig trenger og hvordan du skal kombinere.

Vel oppkjørselen. Invester i gode sko, til slutt lønner det seg mer.

Gjenvunnet. Løser mindre skader på de klærne som du bærer. Det er billigere å kjøpe en ny. Ta godt vare på klær og tilbehør, og vil vare lenger.

Små utgifter: Hvor er pengene dine?

Effektive kontroller.
 Hvis du ikke vet hvordan du tar penger i lommeboken du finner mest vanskelig å kontrollere kostnadene. presupuestes er bedre enn en rekke ukentlig kontanter og du holder deg til det.

Skal du gå på treningsstudio? Skua bare hvis du går regelmessig. Hvis ikke, bli med "løping" eller gå en tur i høyt tempo. Treningssentre har en tendens til å by: Du kan justere skolepenger eller lagre.

Calderilla skjermer. Dette er hva forsvinner først lomme i form av kafeer, innfall, gambling ... Det er best å ha en sparegris og lagre farten og deretter investere i noe du trenger.

Ikke kast bort vann: skyll og stenger kranene

Beste dusj. En dusj bruker en fjerdedel av vann enn et bad, spesielt hvis du gjør det riktig. Hvis du slår av kranen mens soaping kan du flytter fra et forbruk på 240 liter vann i et badekar bare 60 liter per dusj.

Kvinnen vaske ansiktet

Når du pusser tennene. Ikke la vannet renne, de er 10 liter per minutt, og installerer ventilasjonsanleggene for å redusere flyten.

De er redde toaletter. Den doble flush, halvtomt tanken, og se etter lekkasjer av vann.

Ofte kjøper og sammenligne

Ha alltid med en liste. Gjør små ukentlige shopping og ikke improvisere.

Sesongbaserte produkter. Prímalos og se på prisen per kilo, ikke per enhet.

Velg hvor du skal handle. Ifølge supermarkedet kan du spare opptil 30%.

Triks for en mer effektiv kjøkken

Dekk pannene. Når du tilbereder, lagrer det 30%, og satte fyr container størrelse. Bruker restvarmen til ferdig mat og ikke sette varm mat i kjøleskapet: øker energiforbruket.

Trykkokeren. Det er en av de raskest kokesystemer, og derfor mer økonomisk.

Grip ovnen. Hvis du bruker ovnen, matlaging mer enn én rett på en gang og ikke åpne døren halvveis gjennom prosessen.

Relatert til denne artikkelen

50 triks (veldig enkelt) å redde hjemmet

Cuesta januar

50 triks (veldig enkelt) å redde hjemmet

Justerer temperatur og lys av

Termostat. Om vinteren, satt ved 20 ° C om sommeren og 25 ° C. Merk at for hver grad over regningen stiger med 8%. Og kledd etter sesongen.

Lights. Ikke ha på hvis du ikke er i rommet. Prima lyspærer og satt dimmere.

Unplugs. Hvis du ikke bruker, må du koble ladere, apparater ... fordi bare ved å være plugget i, forbruke energi. Og slik er det med "vampyrer"Det vil si, de røde lysene enheter.