Saving oppnås med enkle bevegelser til å bli omdannet til vaner. Og på kjøkkenet er det en av de stedene hvor du legger merke til besparelser. Vi forteller gester og triks som du kan bruke i din hverdag Og legg merke til endene til å møtes!

Fryse godt, gjøre bedre

Kjøtt og fisk. En kjøtt retírale overflødig fett, sener ... Al Fish Ta bort vekter, tøm den, vaske den og tørk den godt.

Ikke fryse ... Bønner, sopp, fløte ... De mister egenskaper og kan bli skadet. Og pasta eller ris buljong mykne.

Poteter og egg. Poteter stå opp godt hvis du bestiller puré; og egg, kun slått, aldri helt, fordi briste.

Lagre leftovers trygt

Bruk en ren beholder. Oppbevar aldri det samme som du brukte til å lage mat eller tjene.

Ende på dem i to dager. Så mye. Og ikke gå ut for å spise, fryse du dem umiddelbart merke seg datoen; så du glemmer hvor lang tid det tar i fryseren (holde det 2-3 måneder på det meste).

Syltetøy og bokser. Hvis du åpner hermetiske grønnsaker, til reserve buljong redde det som er igjen. Og ikke la noe hvile på boks; De oksiderer raskt.

Håndlaget syltetøy og marmelade

Canned er en god løsning når vi har et overskudd av noe (frukt, tomater, grønnsaker ...). For oss er det viktig å vare lenger sterilisere beholderen godt. For å gjøre dette vil vi gjøre det to ganger. Den første vakuum senkes i vann, med en bomullsklut i bunnen for å forhindre at vannet koker break; den andre, som allerede er fylt og godt lukket, slå den på igjen koker vannbad ca 20 minutter og la avkjøle.

Marinade: lett, Rich og syltetøy!

Det går bra med nesten alt og bevarer og forlenger levetiden på mat.

fisk. Gjør det med stekt blå fisk (sardiner, ansjos ...) med ren frisk beinfri eller til og med tinet du ikke har kokt.

Carnes. Kylling, kanin eller vilt som hare eller Partridge, er stjernene i escabeche.

Er du en pakke er åpnet?

Hvis du åpner en (ferdiglaget, fersk ...) pakke og ikke bruker i det hele tatt, må det være bevart, mens overskuddet å unngå å miste sine eiendommer. For eksempel, mel lagre i en fullstendig lufttett beholder med en bukt blad inne; kaffe, en også hermetiske glass, hvis du foretrekker i kjøleskapet. Og kjeks Sett dem i en boks eller i en lukket pose.

Et stykke "foreldreløse" grønnsaker i kjøleskapet

Gripe det avhenger mye fantasi du kaster på det: lage tempura, krem, stuffing for paprika ... og hvis de er konsistente grønnsaker kan kuttes i skiver (poteter, squash, squash, tomater ...), en løsning rik og veldig prangende er også å lage en timbale (vi teller du oppskriften!). Ingen vil tro det er laget med leftovers!

Nyeste sparetips

Hvis du lage en liste over hva som går bort, vil du bli mer bevisst på hva du kaster bort. Her er noen vaner som vil hjelpe deg å unngå:

  • Kjøp et par ganger i uken. For å møte behovet er lettere hvis du gjør kjøpe fersk en eller to ganger i uken.
  • Sjekk kjøleskapet. Minst en gang i uken. Overvåker utløpsdatoen for nedkjølt, spesielt de som er på bunnen. Åpent hele grønnsaksskuffen: unngå stykker "døende" på baksiden.
  • Se på restene. Merknader ofte pleier du å kaste: en grønnsak, en frukt, litt skinke ... og søker å kjøpe mindre.

Hvilke råd vil du gi dem som har hjulpet deg mer? Fortell oss om det i kommentarfeltet i denne artikkelen!