Sommeren kommer og gatene er fylt med sandaler ... og stillas! Det er den tiden på året da mer rehabilitering og reformer er laget, og selvfølgelig, grønn maske så begynner man å føle seg som hjemme også bedre. Hvis du også har fanget "Green Network syndrom", Vil komme godt å vite hva som ikke skal gå glipp av i ber budsjetter. Slik at du unngår å tape penger (og tålmodighet).

00436729 O

Bedriftinformasjon

Kontroller at omfatter navnet på faglig firmanavn, adresse, skatt identifikasjonsnummer, telefon, og hvis den autonome regionen krever registrering, organisasjonsnummer. du må også inneholde navn og adresse som kunde og type arbeid, installasjon ... som skal utføres.

Relatert til denne artikkelen

Endre chip og reformere flat vellykket ... uten stress!

3 Taster

Endre chip og reformere flat vellykket ... uten stress!

Prisene, brutt ned

I tillegg til å omfatte den totale prisen for ordren (inkludert avgifter), ber detaljering hvert enkelt element i arbeidet med enhetspriser, det vil si, det må være klart om hva slags arbeid som skal gjøres, kostnaden av arbeidskraft ( time-, dag-, m ...), materialet til å være (kvalitet og kvantitet) anvendt og prisen per kvadratmeter, enhet, etc.

00458367

Dette vil være svært nyttig for å sammenligne element av element, be om flere sitater og salg om at man er overvurdert.

Sjekk heller ikke på eller mangler noe beregnet for å unngå ubehagelige overraskelser. Ingen bedre enn du skal vite.

Den betalings

Det bør være veldig klar. Betaling er vanligvis gjort på begynnelsen og slutten. Den OCU anbefaler ikke avansere mer enn 25% av arbeidet og be om kvitteringer for hver betaling. Og det krever moms fakturaer, er den eneste måten å deducirte verk, søke om tilskudd eller kreve hvis det er nødvendig.

00381287

Viktig!

  • Hvis det oppstår feil eller annen uforutsett under arbeidet ... og dyrt det opprinnelige budsjettet (må være undertegnet og forseglet), må selskapet kommunisere det skriftlig, og du må godkjenne det: kan ikke ta betalt for arbeid som ikke er akseptert eller tidligere budsjettert. Ved uenighet, kan du kreve selskapet som passer den opprinnelige prisen.
  • Hvis du allerede har betalt en del av prisen eller noe ... og selskapet nekter å fortsette arbeidet, kan du be om oppsigelse av kontrakten og erstatning for skader. Å hevde og løse slike konflikter, forsinkelser i arbeidet ... veldig nyttig å ha samtykket innsending til institusjonell voldgift av forbruk, raskere og økonomisk prosess (ikke en advokat og advokat nødvendig) at det juridiske ruten. Finn din Municipal Office of Consumer Information (Omic).

Se opp garantier!

De skal vises. Både garanti for reformelementer (kan være forskjellig) som effekten av den totale prisen, og må også bestå datoene for starten og slutten av oppdraget. Du kan også bli enige om kompensasjon for forsinkelser og reflektere det i budsjettet, for eksempel at den profesjonelle må betale en bot på € 60 per dag forsinkelsen. Den bør også inneholde en klausul for innsending til institusjonell voldgift forbrukeren et alternativ til domstolene i tilfelle konflikt.

00392809 O

Og nå ... spør minst 3 sitater

Spør alle på samme detaljnivå. Det vil være lettere å sammenligne dem. Hvis du har spørsmål, spør. Ikke la noe for gitt fordi da kommer overraskelsene. Og selvfølgelig, velger faglige referanser.

Galleri, 10 bilder
BUDSJETT: ALT MÅ INNEHOLDE

Husk alt som du har diskutert og planlagt og planlagt å tilbringe tid med, få det du ønsker. Ditt mål: 0% problemer.