Når vi ikke har en godt planlagt plass til å oppbevare klær og tilbehør, så vi lanserte i spredning. Dvs. et skap her, en komfortabel der borte, en skomaker møbler i korridoren, en chiffonier for lite klær ... Og alt vi får er tilbringe dagen side til side av rommet eller huset ser plagg å kle seg i forskjellige steder.

Forenkle livet ditt: alt på ett sted

Det er best å gruppere alle klær og tilbehør, og sette dem på ett sted. Hvis du ikke har et ledig rom eller skap hvor du skal plassere en åpen, velger du et stort skap.

Mira (og tiltak) to ganger hvis du passer en kommode eller skap

Først må du finne den ideelle plassen. Tror du at du har ikke noe sted? Selv om slike tiltak soverommet vegg hvor det er nå bare en kommode eller en tabell, forvandler at tom eller full av søppel rom, bringer til gangbredde ... Du kan ha oversett hjørner godt egnet til å bli din dressing.

Hvis du bestemmer deg på et skap ...

Mange ganger vi faller inn feil i å velge en mindre og mindre praktisk å ikke okkupere hele lengden og høyden på overskap. Men på refleksjon, ville det ikke være bedre bruk av all den plassen? Hvis du velger en tilpasset skap og nøytral utforming det vil bli fullt integrert, nesten som om det var en garderobe, og vil du ha god plass.

¿Hengslet eller skyvedører?

Velg hengslede eller skyvedører det avhenger av den plassen du har mellom skap og andre møbler som senger. Hvis det er for lite, vil skyvedører være mer behagelig. Men hvis du har nok plass swing vil tillate deg å enkelt få tilgang til hver modul.

velsignet hall

Har du en bred korridor? Vel, da sier jeg farvel til problemene med mangel på plass. Selv om det kan synes å drukne dette området trinnet ved å plassere et skap er det sikkert som vil bli stadig mer komfort og orden, og bli vant til å ha det skapet i løpet av dager. Og mer når du ser hvor praktisk det er deg! Sengetøy, håndklær, en ny sesong ... du kan lagre alt.

Doorless skapet ...!

Fordelene med et åpent skap uten dører eller uten rygg, er at det er mye billigere. Den handicap er at det vil være mye mer forsiktig med orden og alle elementer vil bli mer utsatt.

Galleri, 10 bilder
10 EFFEKTIV dressing

I galleriet finner du ti eksempler for å inspirere deg og endelig oppfylle en av dine drømmer: å ha en garderobe eller en gigantisk skapet der har alle dine klær og tilbehør i orden og plassert på ett sted. Ikke gi opp for tidlig, kanskje ja dispongas plass som kreves, men du har ennå ikke oppdaget.